Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τραμπ: Η Αμερική ενωμένη είναι ασταμάτητη, από σήμερα αλλάζουν όλα (VIDEO)

Την πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος των ΗΠΑ εκφώνησε νωρίτερα σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ορκωμοσία του, τονίζοντας πως «το σύνθημά μας θα είναι πρώτα η Αμερική και οι αρχές μας θα είναι "αγοράζετε αμερικανικά προϊόντα" και "προσλαμβάνετε Αμερικανούς"».

Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ – Οι πρώτες εξαγγελίες


Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ – Οι πρώτες εξαγγελίες

Λίγο πριν τις 19.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ μπροστά σε μια λαοθάλασσα υποστηρικτών του που τον αποθέωσε.
Στην πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων ότι «οι Αμερικανοί μπαίνουμε σε μία εθνική προσπάθεια να ανορθώσουμε τη χώρα μας», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Μπαράκ Ομπάμα και τη Μισέλ Ομπάμα για τη συμβολή τους στη μετάβαση.

Καιρός:για Σάββατο 21-1-2017



Το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, καθώς και τις Σποράδες και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς, τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και στα ημιορεινά και αρκετά πεδινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τις ίδιες ώρες και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η Σμύρνη κάποτε, μέσα από σπάνιες εικόνες


Έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας από τη μέρα που οι φλόγες ξεκίνησαν από την αρμένικη συνοικία και εξαπλώθηκαν μέχρι και τα πολυτελή κτίρια της προκυμαίας Quai. Τα πάντα κάηκαν στη Σμύρνη εκτός από τον μαχαλά των Τούρκων. 

Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό - Εκτός από τους μετανάστες λιάζονται ΚΑΙ οι εργαζόμενοι στα Hot Spots;

Γιώργος Αδαλής

Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό !!!

Kύριε Εισαγγελέα, εκτός από τους μετανάστες λιάζονται ΚΑΙ οι εργαζόμενοι στα Hot Spot ;;;
-----
Σε ένα και μόνο πρόγραμμα εργασίας, δαπανήθηκαν 17.523.136 ευρώ, εκ των οποίων τα 10.951.960 ευρώ προέρχονται από συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και τα 6.571.176 ευρώ από πόρους του ΟΑΕΔ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Πρόστιμα ΜΑMΟYΘ στην εταιρεία «ΚΑΡΕΛΙΑ» επειδή έδωσε παραπάνω χρήματα στους εργαζόμενους του!



Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠPΟΣΟΧΗ - Προειδοποίηση της Αστυνομίας για το FACEBOOK

Οι Αρχές ασφαλείας προτρέπουν τους πολίτες τους να μην δημοσιοποιούν τα πέντε πιο κάτω στοιχεία – πληροφορίες.

Μέσω διαδικτύου είναι πολύ πιθανόν, αν δεν γνωρίζουμε κάποιους βασικούς κανόνες, να πέσουμε θύματα επιτήδειων.

Γι αυτό το λόγο οι Αρχές προειδοποιούν και κατηγοριοποιούν ποια πέντε στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook:

Σπείρα Ρομά: Πάνω από 5.000.000 ευρώ εκτιμάται η συνολική λεία – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί (pics)

763722-10.jpg
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Επικράτεια, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου μετά την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων τον περασμένο Νοέμβριο.

Η κρίση δεν φτωχαίνει μόνο αλλά και αρρωσταίνει τους Έλληνες..



  • Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα δήλωσαν ότι τον προηγούμενο μήνα ήρθαν αντιμέτωποι με στρες, κατάθλιψη και άλλα συναισθηματικά προβλήματα!

Στις επιπτώσεις της κρίσης στην υγεία των Ελλήνων αναφέρεται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Rundschau, το οποίο σημειώνει:

Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον Παπανδρέου για τη φράση «λεφτά υπάρχουν»


763721-4016428.jpg

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για τις απίστευτες προεκλογικές υποσχέσεις του, το 2009, όταν είπε ότι «λεφτά υπάρχουν» εξαπέλυσε σήμερα Πέμπτη (19/01/2017) ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης.

Παρατείνεται η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση οικειοθελούς αποκάλυψης εισοδημάτων

  • Παρατείνεται ως την 7/2/2017 η προθεσμία για τη υπαγωγή στη ρύθμιση της οικειοθελούς αποκάλυψης εισοδημάτων διαφόρων κατηγοριών φορολογούμενων που έληγε στις 23/1/2017.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική τροπολογία, πρόκειται για την.. 

ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ: Τι ισχύει για τα σχολεία με απόφαση του υπουργείου Παιδείας


1treiwn_b2


Οδηγίες για τον εορτασμό της θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2017 δίνει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του.

Το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τον εορτασμό της θρησκευτικής γιορτής των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Χιονοστιβάδα – Ιταλία: Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δεν εντόπισαν επιζώντες στο ξενοδοχείο


763712-italy-avalanche.jpg

Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να εντοπίσουν επιζώντες στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιφέρεια της Πεσκάρα, στην κεντρική Ιταλία, όπως μεταδίδει η ιταλική δημόσια τηλεόραση της Rai.
Το ξενοδοχείο καταπλακώθηκε χθες (18/1) από χιονοστιβάδα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μέρος του κτηρίου μετακινήθηκε κατά δέκα μέτρα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/1/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων