Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: για Σάββατο 28-1-2017



Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Λίγες βροχές μικρής διάρκειας και τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν επίσης σε παράκτια τμήματα της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που σ’ έχει

000976654
Της Μαρίας Τσιρίγου
Αυτοί που δε σε ψάχνουν όταν χάνεσαι, που δεν τους λείπεις όταν είσαι μακριά τους, που δε νοιάζονται για το αν θα μοιραστούν ή όχι την καθημερινότητά τους μαζί σου, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα. Δε σε εκτιμούν και δε σε αγαπούν όσο τους αγαπάς εσύ. Και δυστυχώς η αγάπη του ενός δε φτάνει για να σώσει ό,τι αναλογεί σε δυο. Δεν μπορείς ν’ αλλάξεις έναν άνθρωπο και δεν πρέπει να θες να συμβεί και κάτι τέτοιο.

Δείτε γιατί δεν πρέπει να «κυνηγάτε» τα likes στα social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) κάνουν πλέον πολλούς ανθρώπους να νιώθουν άσχημα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας
της Kaspersky Lab.

Το «κυνήγι» των likes διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε αυτό, με την πλειονότητα των ανθρώπων να αισθάνονται άσχημα ή να νιώθουν αναστατωμένοι όταν δεν συγκεντρώνουν όσα likes επιθυμούν για κάποια δημοσίευσή τους και με το 42% να δηλώνει ότι αισθάνεται ζήλια όταν οι φίλοι του συγκεντρώνουν περισσότερα likes.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει το σήμα της λόγω... σταυρού!





  • Μετά από απόφαση των διοικούντων τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο χριστιανικός σταυρός που απεικονίζεται στην κορυφή του σήματος των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου αναμένεται ν' αφαιρεθεί, τουλάχιστον για χάρη των φίλων της στη Μέση Ανατολή. 
Πιο συγκεκριμένα, οι... "μερένγκες" παραχώρησαν στον όμιλο "Marka", του οποίου η έδρα βρίσκεται να Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,

Ορθόδοξοι και... μωαμεθανοί οι Έλληνες!

Στο Βήμα της Κυριακής 21/1/2017 μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές υπήρχε και ένα βιβλίο με τις Σημαίες του Κόσμου.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες σημαίες φυσικά είχε και την Ελληνική. Προς μεγάλη έκπληξη όμως στο σημείο που αναφέρεται στη θρησκεία της χώρας μας γράφει Ορθόδοξοι και Μωαμεθανοί.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πιστό αναρωτιέμαι από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της χώρας μας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας η επίσημη θρησκεία είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού (άρθρο 3 παράγραφος 1 όπου αναφέρονται οι σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας).

Ντόναλντ Τραμπ: “οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, πρέπει να βοηθήσουμε την Σύμμαχο μας”


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ANT1 στην Ουάσιγκτον ο βουλευτής της Πενσιλβάνια των Ρεπουμπλικάνων Τομ Μαρίνο στα πλαίσια του 32ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Κυπριακού Αγώνα δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτού και σαν σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να βοηθηθεί.

Το Σάββατο στήνεται το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων


  • Μικρή καθυστέρηση λόγω ...κακοκαιρίας.


Το Σάββατο 28/1 πρόκειται να στήσουν το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής, ενώ το ακριβές χρονοδιάγραμμα κινητοποίησης θα... καθοριστεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει την ίδια ημέρα, αφού πρώτα παραταχθούν τα τρακτέρ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας.

Η κρίση επηρέασε το 92% των Ελλήνων




  • Ως «βαθύς» και «ευρύς» αποτιμάται ο αντίκτυπος της μακράς οικονομικής κρίσης στα ελληνικά νοικοκυριά, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για το 2016.

Η ανάλυση της... Τράπεζας καταδεικνύει πως το 76% των νοικοκυριών υπέστη σημαντικές απώλειες στο εισόδημά του, κατά τη διάρκεια της 7ετίας 2010 - 2016, λόγω:

Είναι οριστικό: Αυτές οι αποδείξεις με πλαστικό χρήμα θα χτίζουν το αφορολόγητο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου η οποία καθορίζει ποιες ακριβώς είναι οι δαπάνες που θα πρέπει από φέτος να εξοφλούν με «πλαστικό χρήμα» ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι
και οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, για να κατοχυρώσουν την ετήσια έκπτωση φόρου των 1.900-2.100 ευρώ που αντιστοιχεί σε αφορολόγητο όριο εισοδήματος κυμαινόμενο από 8.636 έως 9.545 ευρώ.

Δωρεάν αγορές για τους πολίτες που πληρώνουν με κάρτες

Δωρεάν αγορές για τους πολίτες που πληρώνουν με κάρτες Δωρεάν αγορές θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν καθημερινά στις συναλλαγές τους το πλαστικό
χρήμα. Εκτός από την έκπτωση φόρου 1.900 - 2.100 ευρώ, μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να πραγματοποιούν πληρωμές με ηλεκτρονικό χρήμα. Οι ηλεκτρονικές αποδείξεις θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίζουν τη στιγμή που πραγματοποιούν τη συναλλαγή τους δωρεάν αγορές μεγαλύτερης αξίας από τη συναλλαγή που πραγματοποίησαν.

120 νέα ΚΕΠ για κόκκινα δάνεια μέχρι τον Ιούλιο -Αναλυτικοί πίνακες για το που και πότε ανοίγουν


120 νέα ΚΕΠ για κόκκινα δάνεια μέχρι τον Ιούλιο -Αναλυτικοί πίνακες για το που και πότε ανοίγουν

Τον δικό τους οικονομικό σύμβουλο για τη διαχείριση των

κόκκινων δανείων αποκτούν σταδιακά από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο 1 εκατομμύριο οικογένειες και 500.000 επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερχρέωσης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων