Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 18-2-2017



Τo Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσει συννεφιά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές οι οποίες στα δυτικά θα πιο γενικευμένες και ελαφρώς εντονότερες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται καλές καιρικές με λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Βόρεια Ελλάδα και στο Νότιοι Αιγαίο θα είναι περισσότερες. Λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ το βράδυ θα βρέξει κατά τόπους στη Μακεδονία. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά

Να «POS» ενισχύουν ξανά τις τράπεζες!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Μετά τα Capital Codrols με τα οποία οι Αριστεροί Κατσαπλιάδες δέσμευσαν παράνομα τα χρήματα όλων των καταθετών τώρα επιχειρούν να τα καταργήσουν τελείως. Πως;… με τα POS!…. ελέγχοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις συναλλαγές μας.

Το Κτηματολόγιο «αμφισβητεί» εκτάσεις μοναστηριών και Εκκλησίας


Προβλήματα σε πολλούς ναούς και μοναστήρια προκαλεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών (Κτηματολόγιο), καθώς μεγάλες εκτάσεις αμφισβητούνται και για να γίνει η αποκατάσταση της νομιμότητας καλούνται να καταβάλουν σημαντικά ποσά. Τα τέλη υποβολής ενστάσεων θεωρούνται «απαγορευτικά», αφού τα έσοδά τους έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν εκτάσεις.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το έχουμε στο μπαλκόνι μας και δεν ξέρουμε ότι θεραπεύει μέχρι και την....

Ένα από τα υγιέστερα πράγματα που μπορείτε ποτέ να επιθυμήσετε είναι ένα μαξιλάρι φορτωμένο με φύλλα από φτέρες, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Έχετε ακούσει για την φτέρη;


Οι ψύλλοι, οι κοριοί και οι ψείρες απλά δεν ανέχονται την φτέρη και ”τρέχουν” μακριά από αυτήν. Η φτέρη διώχνει τα σκουλήκια, και καταστρέφει ακόμη και την ταινία (κεστωειδής σκώληκας).

Φόβοι για μεταναστευτικό ρεύμα 1.000.000 Λίβυων προς την Κρήτη


Τρόπους να εμποδίσει 1.000.000 Λίβυους πρόσφυγες να φθάσουν έως το καλοκαίρι στην Ευρώπη αναζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κρήτη να αποτελεί έναν από τους υποψήφιους προορισμούς τους.

Το θέμα συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Μάλτα, στις 4 Φεβρουαρίου, και αποφασίστηκε το προσφυγικό να αποτελέσει το βασικό θέμα συζήτησης στο επόμενο Συμβούλιο Κορυφής, στις 10 Μαρτίου.

Το ΥΠΟΙΚ προειδοποιεί τους πολίτες: Καταγράφηκαν κρούσματα απάτης από επιτήδειους σε δράσεις του ΕΣΠΑ

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εφιστά την προσοχή στους πολίτες  καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ.

Καλεί, μάλιστα, τους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν κάθε συναλλαγή με άτομα που εμφανίζονται...

Διαβάστε το! Μια χρήσιμη ανάλυση με πολλά ερωτηματικά....


Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Ισλαμικό δίκτυο απαγωγών παιδιών απειλεί και την Ελλάδα


Τα αρπάζουν, τα στρατολογούν και τα βιάζουν

Μια παιδική παλάμη βουτηγμένη σε κόκκινη μπογιά!
Η εικόνα αυτή συμβολίζει τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που βάφουν καθημερινά τα χέρια τους στο πεδίο της μάχης όχι με μπογιά αλλά με αίμα, καθώς η Νέα Τάξη να εκμεταλλεύεται και τα ρίχνει στον βούρκο.

Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις για την χορήγηση εθνικής σύνταξης



Τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της εθνικής σύνταξης ορίζει κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας. Σύμφωνα με την ΚΥΑ, δικαιούχοι της εθνικής σύνταξης είναι, όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης, λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις...

Τι αλλάζει στο βιβλιάριο υγείας παιδιού

Νέο Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού θα χορηγηθεί στους γονείς από το καλοκαίρι αφού όπως κάνε γνωστό το υπουργείο Υγείας με απόφαση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, ανατέθηκε η εκτύπωση του νέου Βιβλιαρίου Υγείας στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Φεύγουν από τα μπλόκα οι αγρότες -Άνοιξαν τα «Πράσινα Φανάρια»



Μετά το αδιέξοδο στη χθεσινή συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με άλλη μορφή
Με συνάντηση που αναμένεται να έχουν σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνουν την επίσκεψή τους στην Αθήνα τα μέλη της αντιπροσωπείας της συντονιστικής επιτροπής κεντρικής Μακεδονίας. «Περιμένουμε να ακούσουμε με σαφήνεια και ξεκάθαρα τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Αχιλλέας Καμπούρης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων