Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 20-2-2017



Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ωστόσο κατά τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η νέα ΕΡΤ απέκτησε επιπλέον... 49 προϊσταμένους


Η νέα ΕΡΤ απέκτησε επιπλέον... 49 προϊσταμένους

Στην ΕΡΤ μοιράζουν καρέκλες και επιδόματα ευθύνης. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους ...φαντασία.
Θέσεις υπάρχουν και η ΕΡΤ διόρισε 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι φυσικά θα λαμβάνουν όλα τα επιπλέον επιδόματα, τον τίτλο και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία.

Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο: Διέγραψαν πρόστιμα 100 εκατ. ευρώ σε εταιρείες και σε «επωνύμους» - Όλα τα ονόματα

Μονοκοντυλιά έσβηναν πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ για φορολογικές παραβάσεις μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και γνωστών προσώπων, όπως ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Θωμάς Λιακουνάκος.

Δείτε ΠΩΣ Χαιρετιούνται μεταξύ τους οι Άνθρωποι σε 14 Χώρες του Κόσμου! Με της Σαουδικής Αραβίας, θα Σοκαριστείτε!



To πώς χαιρετάμε ποικίλει ανάλογα με την το πού μένουμε. Αυτές οι συνήθειες δείχνουν τον σεβασμό μας στους άλλους, έτσι όταν τις εφαρμόζουμε στα ταξίδια μας είναι μια όμορφη κίνηση προς τους ντόπιους.
 Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 14 τελετουργικά χαιρετισμού από όλο τον κόσμο!

Φωνητικός έλεγχος παντού, χάρη σε πρωτοποριακό νέο τσιπ

Τη στιγμή που ένα κινητό με λογισιμικό αναγνώρισης ομιλίας μπορεί να χρειάζεται 1 watt ενέργειας, το νέο τσιπ χρειάζεται ανάμεσα στα 0,2 και 10 milliwatts, ανάλογα με τον αριθμό λέξεων που πρέπει να αναγνωρίσει.
Τη στιγμή που ένα κινητό με λογισιμικό αναγνώρισης ομιλίας μπορεί να χρειάζεται 1 watt ενέργειας, το νέο τσιπ χρειάζεται ανάμεσα στα 0,2 και 10 milliwatts, ανάλογα με τον αριθμό λέξεων που πρέπει να αναγνωρίσει.
Ερευνητές του ΜΙΤ δημιούργησαν ένα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας τσιπ, εξειδικευμένο στην αυτόματη αναγνώριση ομιλίας, το οποίο θεωρείται πως πρακτικά θα μπορούσε να καταστήσει τον φωνητικό έλεγχο «πανταχού παρόντα» στα ηλεκτρονικά.

Οι χώρες με τους περισσότερους σκλάβους παγκοσμίως [πίνακες]



Όταν ο Αβραάμ Λίνκολν έδινε τη δική του μάχη, στις αμερικανικές πεδιάδες και στο κοινοβούλιο, για να περαστεί ο νόμος με τον οποίο θα καταργούνταν η σκλαβιά μια και καλή, προφανώς δεν είχε ως όραμα, ότι
περισσότερα από εκατό χρόνια μετά θα συνεχίσουν να υπάρχουν χώρες ανά την υφήλιο στις οποίες οι σκλάβοι να θεωρούνται μέρος της καθημερινότητας.

Επέστρεψαν στο Δημόσιο 4,3 εκατ. ευρώ από μίζες για εξοπλιστικά

    Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσιο ταμειο
  • Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο - Διακόπτει τις συντάξεις χηρείας στα τρία χρόνια!


ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ ΧΗΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ!

Αλλάζουν όλες στις συντάξεις χηρείας αλλά και στις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος δεν αστειεύεται και συνεχίζει τις... ανατροπές-περικοπές! Κόβει οριστικά και τα μερίσματα από το Μετοχικό Ταμείο με τη συμπλήρωση τριετίας.

Πάρτι διορισμών και μονιμοποιήσεων σε υπουργεία και ΟΤΑ



  • Μπαράζ προσλήψεων και «τακτοποιήσεων» στο Δημόσιο με τροπολογίες, νομοσχέδια και ρυθμίσεις, καταγράφεται τα τελευταία δύο χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκαλώντας πολιτικές αναταράξεις αλλά και το κοινό αίσθημα.

Ετοιμαστείτε: Έρχονται «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για πάνω από 4 εκ. φορολογούμενους

Τη μεγαλύτερη… παραγωγή χρεωστικών εκκαθαριστικών της τελευταίας 10ετίας αναμένεται να επιτύχει φέτος η Ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων. Τα μέτρα που ψηφίστηκαν πέρυσι για να κλείσει η αξιολόγηση, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μετά τα μέσα Απριλίου οπότε και θα ανοίξει η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Δείτε σε ποια χώρα τιμωρείται με πρόστιμο η κίνηση με μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα


Δείτε σε ποια χώρα τιμωρείται με πρόστιμο η κίνηση με μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα

Μια δράση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στην Αμερική μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς και η Βιρτζίνια εντάσσεται στις πολιτείες που τιμωρούν με πρόστιμο την κατάληψη και την αργή κίνηση στην αριστερή λωρίδα.
Η αλήθεια είναι ότι για τους οδηγούς με σωστή οδική συμπεριφορά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας των αυτοκινητοδρόμων, όπως προβλέπει άλλωστε και ο ΚΟΚ, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προσπεράσεις. Πράγμα βέβαια που στην Ελλάδα καταστρατηγείται κατά κόρον, καθώς σχεδόν όλοι οι οδηγοί την προτιμούν.

Η μεγάλη ληστεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: 10 δισ. κούρεμα σε συντάξεις και επιδόματα!

Τετραπλασιασμός εισφορών, μειώσεις συντάξεων και επιδομάτων έως και 30%, καθώς και αύξηση των εισφορών για την περίθαλψη και τα επικουρικά ταμεία οδήγησαν σε νέα δραματική μείωση τα εισοδήματα των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των αγροτών και των επαγγελματιών τη διετία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων