Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 19-3-2017



Την Κυριακή 19 Μαρτίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, αρχικά στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο και Ιόνιο, και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει στην Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η σπουδαία συμβουλή του Αινστάιν για να γίνουν τα παιδιά μας πιο έξυπνα…


Αποτέλεσμα εικόνας για Αινσταιν

Με ποιό τρόπο άραγε, μπορεί ένας γονιός να βοηθήσει το παιδί του στην ανάπτυξη της ευφυίας του, σύμφωνα με τον κορυφαίο επιστήμονα όλων των εποχών;
Είναι φορές που αναρωτιέμαι πως ήταν η ζωή μου πριν γίνω μαμά. Σαν να πέρασε όχι μόνο στο επόμενο κεφάλαιο, αλλά άλλαξε ολόκληρο το βιβλίο. Σαν να άνοιξε μέσα μου μια πόρτα με πρωτόγνωρα, υπέροχα, μοναδικά, απερίγραπτα συναισθήματα που δε φανταζόμουν πως υπήρχαν.

Ένα συγκλονιστικό κείμενο για τους ηλικιωμένους γονείς μας

Οι γονείς για όλους μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας .Γιατί μας έφεραν στη ζωή και με υπομονή κι αγάπη μας έμαθαν τη ζωή.


Όταν όμως τα χρόνια περάσουν και κάποτε η ηλικία βαρύνει στους ώμους τους, είναι φορές που αντιμετωπίζονται ως βάρος από τα παιδιά τους.Τα παρακάτω λόγια ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο όσους έχουν ηλικιωμένους γονείς …χρειάζεται υπομονή.

Κλείνει μετά από 40 χρόνια το θρυλικό φοιτητικό στέκι της Θεσσαλονίκης

Κλείνει μετά από 40 χρόνια το θρυλικό φοιτητικό στέκι της Θεσσαλονίκης
Κλείνει έπειτα από 40 χρόνια ένα από τα πιο θρυλικά φοιτητικά και όχι μόνο στέκια της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το "Λούκυ Λουκ" (Προξένου Κορομηλά 58) που άνοιξε το 1978 και στις 25 Μαρτίου αποχαιρετά τους θαμώνες του με ένα πάρτυ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο Facebook:

Τι να τους πείς τώρα ...Ούτε τους...τσολιάδες δεν άφησαν να κάνουν αλλαγή!


Είναι από τις στιγμές που καταλαβαίνεις ότι η χώρα δεν σώζεται. Που ο καθένας κάνει ότι θέλει, ότι του καπνίσει! Το ίδιο έκαναν και κάποιοι από ένα κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που πήγαν και στάθηκαν στο μνημείο του αγνώστου Στρατιώτη. Πήγε και ο επικεφαλής των τσολιάδων να τους ζητήσει να μετακινηθούν για να γίνει πιο άνετα η αλλαγή φρουράς, αλλά που εκείνοι...δημοκρατικά και σταθερά έμειναν εκεί!

Ο Ερντογάν απέλασε και τις Ολλανδικές αγελάδες από την Τουρκία!

Ο Ερντογάν απέλασε και τις Ολλανδικές αγελάδες από την Τουρκία!
Μέχρι και οι αγελάδες ενεπλάκησαν στον διπλωματικό πόλεμο Τουρκίας - Ολλανδίας. 

Λίγο μετά το ξέσπασμα της  διπλωματικής κρίσης  Τουρκίας - Ολλανδίας, η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή.

Πανελλαδικές 2017: O αριθμός των εισακτέων σε κάθε τμήμα


eksetpan400px

Δείτε αναλυτικά ανά Εκπαιδευτικό Ίδρυμα πόσους
σπουδαστές θα δεχτεί κάθε τμήμα από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Ποια είναι τα κριτήρια κατανομής
Οι μαθητές/τριες της Γ’ λυκείου έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και το υπουργείο Παιδείας τούς εύχεται καλή δύναμη στην προσπάθειά τους. Παράλληλα με τους μαθητές και τις μαθήτριες, το ΥΠΠΕΘ έχει επίσης μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας των τεχνικών λεπτομερειών ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Για «ιερούς πολέμους» προειδοποιεί η Τουρκία μετά τη νίκη Ρούτε



  • «Πού πάτε την Ευρώπη; Έχετε εκκινήσει την κατάρρευση της Ευρώπης. Τραβάτε την Ευρώπη στην άβυσσο. Ιεροί πόλεμοι θα ξεσπάσουν σύντομα στην Ευρώπη», δήλωσε, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που ζουν στην Ελλάδα και βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας απευθύνεται σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να καλυφτούν οι βασικές τους ανάγκες.

Αυτή είναι η φετινή λίστα με τα 23 πιο ισχυρά κράτη του κόσμου.




Και δεν είναι άλλη από.. τις ΗΠΑ που και φέτος διατηρούν τη θέση τους στα πιο ισχυρά κράτη του κόσμου, παρά τους φόβους για τη νέα του ηγεσία.

FAZ: Πιθανό να υπάρχουν και άλλα παγιδευμένα δέματα όπως αυτά σε Βερολίνο και Παρίσι



  • Τι μεταδίδει η Deutsche Welle.
  • Πληθώρα άρθρων στον γερμανικό Τύπο για τα τρομοδέματα
  • Αναρωτιούνται γιατί έγινε στόχος τρομοκρατών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Τα παγιδευμένα πακέτα που... έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι και προέρχονται από την Ελλάδα απασχολούν τον γερμανικό Τύπο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων