Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Καιρός:για Σάββατο 6-5-2017



Το Σαββάτο 6 Μαΐου 2017 αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα και από τα δυτικά προς ανατολικά, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Έτσι… δαμάζεις το νερό – 10 τρομερά κόλπα φυσικής [video]

1
Πως θα σας φαινόταν να τρυπήσετε ένα σακουλάκι με νερό και να μην πέσει ούτε σταγόνα;
Ή να γεμίσετε μια φιάλη με 5 διαφορετικά υγρά και αυτά να μην μπερδευτούν καθόλου;

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε να γίνονται μπροστά στα μάτια σας στο παρακάτω βίντεο:

Τα 6 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το google maps

Πότε άνοιξες τελευταία φορά κλασικό χάρτη; Ξέρεις αυτόν που είναι τυπωμένος σε χαρτί και δεν μπορείς να διπλώσεις ΠΟΤΕ όπως ήταν όταν τον αγόρασες;...

Από τότε που ήρθε στη ζωή μας το google maps όλα είναι πολύ πιο εύκολα (ίσως όχι για αυτούς που φτιάχνουν και πουλάνε κλασικούς χάρτες, αλλά οκ δεν θα ασχοληθούμε με αυτό τώρα) όταν ταξιδεύουμε ή όταν επισκεπτόμαστε μια άγνωστη περιοχή.

Θεσσαλονίκη: Σαββατοκύριακο για βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους


Αποτέλεσμα εικόνας για αριστοτελους θεσσαλονικη

Τουρνουά για αγόρια και κορίτσια που διοργανώνουν ο κεντρικός δήμος και η ΕΠΣΘ
Σε γήπεδο βόλεϊ θα μετατραπεί το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Μαϊου, η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ο κεντρικός δήμος διοργανώνει σε συνεργασία με την ‘Ενωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών με στόχο την προβολή και διάδοση του αθλήματος, την ευγενή άμιλλα και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί.

Αυτές είναι οι 35 ελληνικές μπύρες γεμάτες γεύση και άρωμα Ελλάδας

Στην εποχή των capital controls που ζούμε πρέπει να ενισχύουμε την ελληνική αγορά επιλέγοντας και αγοράζοντας πάντα ελληνικά.
Δεν είμαι από εκείνους που θα τσακωθούν στην Βαρβάκειο για να πάρουν οπωσδήποτε ελληνικό κατσίκι το Πάσχα. Ούτε μετέχω σε καμία οργάνωση που μάχεται υπέρ των ελληνικών προϊόντων. Αλλά στην περίπτωση της μπίρας έχουν γίνει τόσο καλές προσπάθειες στην ελληνική αγορά που αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω μπίρες.

Ακίνητα: Πότε αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες - Τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ

Ακίνητα: Πότε αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες - Τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ
Της Μαρίας Βουργάνα
Νέος ΕΝΦΙΑ με νέες τιμές, αυξημένους συντελεστές και «ψαλιδισμένες» φοροαπαλλαγές έρχεται το 2018 για πάνω από 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων.
Ο φόρος θα επανασχεδιαστεί και θα υπολογιστεί με βάση τις νέες τιμές των ακινήτων που σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα προσαρμοστούν στις εμπορικές τιμές μέχρι το τέλος του 2017.

Νέες επιβαρύνσεις μέσω ΕΝΦΙΑ -Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο με το νέο Μνημόνιο

«Παράθυρο» νέων επιβαρύνσεων μέσω ΕΝΦΙΑ, ανοίγει το νέο Μνημόνιο, καθώς με την ενεργοποίηση του νέου συστήματος υπολογισμού των αξιών ακινήτων, μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι έχουν σήμερα μερική ή πλήρη απαλλαγή, όσοι κατοικούν σε περιοχές με πολύ χαμηλές Τιμές Ζώνης, αλλά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων εκτός αντικειμενικού συστήματος κυρίως σε αγροτικές περιοχές.

Σώστε τα χωράφια σας με εκπτώσεις έως 83% - Ποιες είναι οι διαδικασίες



Μειώσεις στο αντάλλαγμα χρήσης για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις αλλά και δωρεάν αντιρρήσεις επί των δασικών χαρτών για ΟΤΑ και περιοχές αναδασμού φέρνουν οι δύο ΚΥΑ του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, χιλιάδες καλλιεργητές και ιδιοκτήτες καλούνται να ενημερωθούν για όσα αναλυτικά προβλέπει η υπουργική απόφαση και να προβούν έγκαιρα στις διαδικασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις γενναίες εκπτώσεις, που φτάνουν έως και 83%. Μάλιστα, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς η προθεσμία των ενστάσεων λήγει στις 12 Ιουνίου.

Ιός μέσω Gmail δίνει πλήρη πρόσβαση του λογαριασμού σε χάκερς -Πώς θα το καταλάβετε, τι πρέπει να κάνετε

Συναγερμός έχει σημάνει καθώς ένας κακόβουλος ιός εξαπλώνεται σαν φωτιά στο Διαδίκτυο, «μολύνοντας» υπολογιστές και απειλώντας την ασφάλεια των προσωπικών εγγράφων χιλιάδων ατόμων.

Το κακόβουλο λογισμικό βασίζεται σε ένα email τα οποίο μοιάζει να έχει σταλεί μέσω Gmail, από κάποιον φίλο και δίνει ένα σύνδεσμό για τα Google Docs (τα οποία όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ιός, ένα κακόβουλο πρόγραμμα στο οποίο έχει δοθεί το εν λόγω όνομα προκειμένου να παραπλανώνται οι παραλήπτες). 

Aν ο πληθυσμός της γης ήταν 100 άτομα


1

Αν λοιπόν υποθετικά σε ολη τη Γη ήταν 100 άνθρωποι, με τις αναλογίες που υπάρχουν σήμερα, τότε: 30% θα ηταν λευκοί.
· 30% θα ήταν χριστιανοί.
· Οι 70 δεν θα γνώριζαν γραφή και ανάγνωση!
· Ένας μόνο θα είχε ηλεκτρονικό υπολογιστή.
· 6 άτομα θα κατείχαν το 59% του πλούτου της Γης.

Πραγματικά αντίμετρα είναι:..



"Θα σε ταϊζω με τον μισό σανό απ' τον μισό που σού 'χω κόψει για δυό χρόνια" (νέα μέτρα), είπε ο χωριάτης στον γάιδαρό του, "και αν ζήσεις" (όροι, και προϋποθέσεις),
.."θα ρίξω μιά χούφτα μουχλιασμένο καλαμπόκι στις κότες" (αντίμετρα).

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/5/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων