Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 19-6-2017



Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς επίσης στο Βόρειο και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό, ωστόσο τις μεσημεριανές ώρες στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Λίγο-λίγο…



Θέλει καθημερινό αγώνα για να κρατήσεις μια σχέση ζωντανή. Θέλει καθημερινό αγώνα για να μην σβήσει ένας γάμος.
Τι κάνουμε οι άνθρωποι;
Ερωτευόμαστε. Παθιαζόμαστε. Τα δίνουμε όλα. Μόλις όμως περάσει λίγο ο καιρός χαλαρώνουμε. Πέφτουμε. Βαριόμαστε. Θεωρούμε τον άλλον δεδομένο.
Δεν αργεί όμως έτσι να έρθει η φθορά. Δεν αργούν να φουντώσουν οι γκρίνιες, οι καβγάδες, οι εγωισμοί.

Μας δανείζουν για να πληρώνουμε τις δόσεις των τόκων



Γράφει ο Νίκος Σκουλάς
Επιχειρηματικός Συμβουλος 
Αυτή είναι η απλή αλήθεια για το Eurogroup χωρίς αλχημείες, ωραιοποιήσεις και γελοία προπαγάνδα εις βάρος του λαού που υποφέρει.
Μας δίνουν € 8,5 Δισ. Απ’ αυτά € 7,4 πάνε στην πληρωμή του τοκοχρεολυσίου των δανειστών και τα υπόλοιπα σε εκπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες. Το χρέος διογκώνεται στα € 337,5 δισ., πάνω από 180% του ΑΕΠ. Απολύτως μη βιώσιμο.

ΘΑΥΜΑ: ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ (ΦΩΤΟ)



Ένα θαυμαστό και ασυνήθιστο γεγονός που μας… θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία.

Οι όμορφες αυλές στη Θεσσαλονίκη για καφέ, φαγητό ή ποτό!



Το καλοκαίρι ήρθε, η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει κι όσοι μένουν στην πόλη ψάχνουν μικρές οάσεις δροσιάς.
Εκτός από τις πισίνες που μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε τις βουτιές σας, πολλά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τις αυλές τους και περιμένουν να σας υποδεχθούν για καφέ, ποτό ή φαγητό, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην εξοχή.

Μεγάλη αποκάλυψη από Ιταλίδα πολιτικό: Εξηγεί γιατί οι ξένοι μισούν θανάσιμα τους Έλληνες! Το διαβάσαμε από το: Μεγάλη αποκάλυψη από Ιταλίδα πολιτικό: Εξηγεί γιατί οι ξένοι μισούν θανάσιμα τους Έλληνες! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_4169.html#ixzz4kGRUE7r1


Σ’ένα βιβλίο με τίτλο

«Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδας πολιτικού, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το μίσος εκρήγνυται», μας λέει η γνωστή Ιταλίδα, πρώην υπ.Εξωτερικών, Έμα Μπονίνο επί κυβέρνησης Λέτα.

«Μάχη» για το δημόσιο, υποβλήθηκαν 21.020 αιτήσεις για 257 θέσεις

«Μάχη» για μια θέση στο δημόσιο δίνουν χιλιάδες υποψήφιοι, καθώς φαίνεται ότι στις εποχές της κρίσης το δημόσιο παραμένει ο πιο καλός εργοδότης.
Χιλιάδες υποψήφιοι των διαγωνισμών ΑΣΕΠ στέλνουν την αίτηση τους με την ελπίδα να αποσπάσουν μια μόνιμη θέση εργασίας σε κάποιο φορέα, ακόμη και αν δεν είναι πάνω στο αντικείμενο τους.

Ως εδώ! Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη!

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, η Αθήνα μας, η πρωτεύουσα του παγκοσμίου πνεύματος και ιδιαίτερα η πλατεία Συντάγματος, ο χώρος όπου φιλοξενούνται ο άγνωστος Έλληνας Στρατιώτης και το αρχαιότερο νομοθετικό σώμα του κόσμου,
έγιναν μάρτυρες μιας αναιδούς εκδήλωσης, της λεγόμενης gay pride και στα ελληνικά ''ομοφυλοφυλικής υπερηφάνειας'' (!;), κατά την οποία προσβλήθηκαν και βεβηλώθηκαν τα εθνικά μας σύμβολα.

Στοιχεία-σοκ για το κάπνισμα στην Ελλάδα - Το 13,3% των εφήβων είναι καπνιστές

Τουλάχιστον ένας στους δέκα εφήβους 13 έως 15 ετών στον κόσμο (ποσοστό σχεδόν 11%) είναι καπνιστής, σύμφωνα με μια νέα διεθνή έρευνα.

Οι ερευνητές του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο Ρενέ Αρατσόλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ανέλυσαν στοιχεία για 61 χώρες που αφορούσαν την περίοδο 2012-15.

"Παγκόσμιο γεωλογικό φαινόμενο ο σεισμός στη Βρίσα"



Με θέμα το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η Λέσβος την περασμένη Δευτέρα από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Λέσβου.
Σε αυτό παρέστησαν και μίλησαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που έχουν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από το σεισμό, τόσο της προστασίας των κατοίκων, όσο και της καταστροφής της Βρίσας. Παρέστησαν επίσης και μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης.

Κράμπα στην θάλασσα: Τι να κάνετε εκείνη τη στιγμή

Το κολύμπι στην θάλασσα είναι μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές των καλοκαιρινών μας διακοπών. Αλλά, πολλοί άνθρωποι, επειδή δεν ασκούνται τακτικά τους υπόλοιπους... 11 μήνες του χρόνου, όταν ξαφνικά αρχίζουν να κολυμπούν για αρκετή ώρα, κουράζονται εύκολα και είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν κράμπες.

Μια κράμπα είναι μια επώδυνη αλλά όχι επικίνδυνη κατάσταση, όταν είστε στην στεριά. Αλλά, όταν είστε μέσα στο νερό, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη για την ζωή σας, αφού σας εμποδίζει να κολυμπήσετε σωστά και αυξάνει την πιθανότητα πνιγμού!

Γιορτή του πατέρα :"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"

πότε πέφτει η γιορτή του πατέρα

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι γνωρίζουμε για την γιορτή της μητέρας. Σε προηγούμενο άρθρο μάλιστα είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στην ιστορία της γιορτής αυτής. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς όμως, πότε είναι η γιορτή του πατέρα;

Πριν δούμε πότε πέφτει η ημέρα του πατέρα, όμως, ας κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Ας πούμε λίγα λόγια για το πως και από που ξεκίνησε η εν λόγω γιορτή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/6/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων