Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 26-6-2017



Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Πάμε άλλη μια φορά…


facebook_e-psyxologos

Αναλογίσου Άνθρωπε, αναλογίσου και σκέψου, τη μέχρι τώρα τη ζωή σου.
Σίγουρα εμπόδια και κακοτοπιές έχεις συναντήσει. Σίγουρα έχουν υπάρξει μέρες, που να βραδιάσει έχεις ευχηθεί, για να μην άλλο σκέφτεσαι, και έχουν υπάρξει νύχτες, νύχτες που παρακάλεσες να μην, νύχτες που φοβήθηκες να ξημερώσει.
Δεν ξέρω αν ήταν η μοναξιά, ο κίνδυνος, η αρρώστια, ο θάνατος η κάποιο άλλο πρόβλημα, που τη ψυχή σου τότε τη ξερίζωνε. Ξέρω μόνο, ότι και σε σένα κάποτε συνέβη.

ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ! ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!



Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρίσκονται πολλοί καταθέτες που βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ξαλαφρωμένους ή και μηδενικούς.
Πρόκειται για εκατοντάδες οι άνθρωποι με χρέη στην εφορία και τα ταμεία που καθημερινά βλέπουν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενταχθεί το κυνήγι από την κυβέρνηση εναντίον εκείνων που χρωστούν στο Δημόσιο.

5.000 ακίνητα θα βγάλουν στο σφυρί από Τετάρτη οι τράπεζες!



Το τέλος της αποχής των συμβολαιογράφων αλλάζει δραματικά τα δεδομένα…

Το ότι έκλεισε η δεύτερη αξιολόγηση, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την τραγική κατάσταση στην πραγματική οικονομία. Δεν είναι μόνο οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών που αφορούν σε 1,6 εκατ. φορολογούμενους για χρέη στο δημόσιο που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ....

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΒΙΝΤΕΟ


“Τροποποίηση καιρού ονομάζεται η σχεδιασμένη επέμβαση του ανθρώπου σε συγκεκριμένα νέφη…Η πιο γνωστή μέθοδος τροποποίησης καιρού είναι η σπορά των νεφών, η οποία εφαρμόζεται για να επιτευχθεί αύξηση βροχής και χιονιού, καταστολή χαλαζιού και διάλυση ομίχλης”

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ! Υπεξαίρεσες €101.000 του ΕΦΚΑ: περίμενε μέχρι να σε ψάξουν - Χρωστάς €5.000: κατάσχουν το σπίτι σου


Του Στρατή Μαζίδη

Ο τίτλος εκτός του "Ελλάδα τέλος" είναι εμπνευσμένος από ανάρτηση του Αγη Βερούτη στο facebook.

Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει άλλη φράση η οποία μέσα σε τόσο λίγες λέξεις μπορεί να συμπυκνώσει την εικόνα της σημερινής Ελλάδας.

Αλλάζουν όλα στα επιδόματα – Στο μικροσκόπιο αναπηρικά, οικογενειακά, μεταφορικά

Τα πάνω – κάτω θα έρθουν στην επιδοματική πολιτική της χώρας με την κυβέρνηση να υποχρεώνεται να στείλει νέα νομοσχέδια στη Βουλή πριν από το τέλος του χρόνου.
Από το 2018, το τοπίο θα αλλάξει ριζικά κατ’ επιταγή των δανειστών οι οποίοι συμπεριέλαβαν την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου στα «προαπαιτούμενα» για την ολοκλήρωση των επόμενων αξιολογήσεων. Έτσι, προκύπτει ότι τα μέτρα δεν έχουν τελειωμό καθώς μετά την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, έρχονται τα «πακέτα» των επόμενων.

Τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ



Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του περισσότερου κόσμου, που τους χρησιμοποιεί όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για ψυχαγωγία.

Οι συμβουλές και τα «μυστικά» για την ευκολότερη χρήση τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συχνά, μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Αυξάνεται ο ΕΝΦΙΑ! Τα πάνω - κάτω για χιλιάδες ιδιοκτήτες

Με νέους συντελεστές θα υπολογιστεί τον Αύγουστο του 2018 ο ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα να έρθουν ξανά τα πάνω-κάτω για χιλιάδες ιδιοκτήτες.

Το τεχνικό μνημόνιο που εγκρίθηκε από τους δανειστές μετά τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου προβλέπει ρητά ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει τους συντελεστές υπολογισμού του φόρου ή να «διευρύνει τη φορολογική βάση» προκειμένου να εξασφαλίσει ότι τα έσοδα από τον φόρο θα παραμείνουν αμείωτα παρά την αποκλιμάκωση των αντικειμενικών αξιών προκειμένου αυτές να προσεγγίσουν τις πραγματικές.

«Καυτό» καλοκαίρι για 2 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων με πρόστιμα 150 ευρώ για ΚΤΕΟ



  • «Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τους ιδιοκτήτες οχημάτων καθώς μετά τo μπάχαλο με την αποστολή των προστίμων 250 ευρώ σε πάνω από 1,1 εκατ. ανασφάλιστων οχημάτων σειρά έχουν και όσοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες... εντός του καλοκαιριού αναμένεται να αποσταλούν πάνω από 2 εκατ. ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών οι οποίοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Mετά τα σκουπίδια και τον καύσωνα, (επαν)έρχονται και οι κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ



  • Η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων αναμένεται να ...ανέβει επίπεδο.

Την ώρα που εν μέσω καύσωνα η πόλη "πνίγεται" στα σκουπίδια, άλλος ένας "πονοκέφαλος" έρχεται για τους κατοίκους της, που κινδυνεύουν για ακόμα μία φορά, να μείνουν χωρίς λεωφορεία.Το... τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ,

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/6/2017


            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων