Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 2-7-2017



Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 41 βαθμούς, ενώ στην περιοχή του Έβρου θα φτάσει τοπικά τους 43 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς,

Κακές συνήθειες και πάθη



Τα πάθη, τις κακές συνήθεις και τις άσχημες σου συμπεριφορές φρόντιζε να τα ξεριζώνεις όσο είναι νωρίς. Φρόντιζε να τα κόβεις στην αρχή τους.
Μπορεί να πεις, ‘’έλα μωρέ, μικρός είμαι ακόμα, έχω χρόνο’’. Μπορεί να πεις, ‘’ το ελέγχω, το ‘χω, δεν έγινε και τίποτα’’.
Κάπως έτσι όμως, πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα έχουνε θεριέψει και εσύ και όσοι αγαπάς, θα κινδυνεύετε από αυτά. Κάπως έτσι, θα καταλήξεις να έχεις παρασυρθεί σε έναν κατήφορο που σταματημό δεν θα έχει.

ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΣΟΥΧΤΡΑ; Τι να ΜΗΝ κάνετε – Πως θα απαλύνετε τον πόνο



Για να μας «τσιμπήσει” μια τσούχτρα χρειάζεται μόλις ένα μικροδευτερόλεπτο, σύμφωνα με το National Science Foundation. Κι όταν αυτό συμβεί όλοι ξέρουμε τα συμπτώματα: Πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, αίσθηση καψίματος.

Ανακουφίζουν τα ούρα το τσίμπημα της τσούχτρας;

Διαβάστε γιατί η Ελλάδα μας είναι το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη - Οι Γάλλοι και οι Νορβηγοί πιστεύουν πως η αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας πλησιάζει τα 10 τρις δολάρια!!!

– Στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο Ελλάδα, μια ευλογημένη χώρα, που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση είναι η Γερμανία και η… Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού η επικράτειά μας, εκτείνεται από την Αδριατική Θάλασσα, ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το Τριεθνές στον… Έβρο, ως ανοιχτά της Λιβύης!

Εισαγγελική έρευνα εμπλέκει τον Κώστα Σημίτη σε υπόθεση διαφθοράς και μίζες

Σχηματίστηκε δικογραφία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετά από σειρά αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων του Documento, όπως αποκαλύπτει σε σχετικό ρεπορτάζ η Κατερίνα Κατή.

Αντικείμενο της έρευνας που ανατέθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς είναι οι καταγγελίες του πρώην συμβούλου της εταιρείας όπλων Thales Engineering & Consulting, Μισέλ Ζοσεράν, ο οποίος σε κατάθεση του αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους η εταιρεί έχασε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την αμερικανική SAIC,

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και σε μεγάλο μέρος της χώρας (δείτε τον χάρτη)

Με τη θερμοκρασία στη χώρα να φτάνει τοπικά και τους 42 βαθμούς και τη ζέστη να είναι έντονη και αισθητή ακόμα και τις πολύ πρωινές ώρες, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει, υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα κεντρικά της Στερεάς Ελλάδας, την Εύβοια, τη Μαγνησία, τα νότια Επτάνησα αλλά και την περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης.

Τα επαγγέλματα που ζητάνε κόσμο αλλά δε βρίσκουν

Κι’ όμως, το 2017 της παγκόσμιας κρίσης και ανεργίας, υπάρχουν κλάδοι που «στενάζουν» να βρουν ανθρώπινο δυναμικό

Δεν έχουν κορεστεί όλα τα επαγγέλματα και υπάρχουν ακόμα αρκετές ειδικότητες στις οποίες κάποιος θα μπορούσε σήμερα άνετα να βρει δουλειά, όσο απίστευτο και δύσκολο και αν φαντάζει.

Ανοικτή επιστολή ενός «πλούσιου» στον Τσακαλώτο.

 


"Σας ενημερώνω ότι υπέβαλα τη δήλωσή μου για το 2016.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες αποκλειστικά σε ανώνυμες εταιρίες, επομένως δεν έχω απολύτως καμία δυνατότητα να αποκρύψω εισόδημα.


Για συνολικά μικτά εισοδήματα σχεδόν...110.000 €, θα πληρώσω συνολικούς φόρους 47.500 ευρώ, ποσοστό 43,2%.

results.it.minedu.gov.gr 2017: Δείτε τα αποτελέσματα πανελληνίων 2017



Αγωνία τέλος: Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία των Πανελλήνιων εξετάσεων 2017
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους, από το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου, εισάγοντας τους προσωπικούς τους κωδικούς.



Το επόμενο βήμα είναι ο υπολογισμός των μορίων, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι υποψήφιοι στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου έως τις 14 Ιουλίου.

Αναδρομικό χαράτσι του ΕΦΚΑ σε 55.000 ασφαλισμένους - ποιους αφορά

Το απόλυτο χάος επικρατεί στον ΕΦΚΑ και στο τέλος πάντα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι. Αυτή τη φορά “καταδικασμένοι” να πληρώσουν είναι οι νεώτεροι όλων. Όσοι ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Όπως αναφέρει η "Ελευθερία του Τύπου", είναι περίπου 55.000 όσοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν επιπλέον εισφορές οι οποίες λόγω λαθών δεν χρεώθηκαν από την αρχή του χρόνου.

Πρωτοφανής σε όγκο και έκταση η ποσότητα φυτοπλαγκτόν στο Θερμαϊκό.

  • Τεράστιες οι ποσότητες φυτοπλαγκτόν καλύπτουν ακόμη όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το ύψος του λιμανιού, αναδύοντας έντονη δυσοσμία ενώ απογοητευτική είναι και η εικόνα του Θερμαϊκού Κόλπου.

Για τέταρτη ημέρα επιχειρεί στη... παραλιακή ζώνη της πόλης, υλοποιώντας ένα δοκιμαστικό σχέδιο απομάκρυνσης του φυτοπλαγκτόν, η εταιρεία που έχει αναλάβει από το ΥΜΑΘ τη δράση καθαρισμού στερεών απορριμμάτων του παραλιακού μετώπου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Οι άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός

ag anargiroi
 Οι άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός (1 Ιουλίου) ήταν γιατροί στο επάγγελμα και παρείχαν ιάσεις σε όλους όσους είχαν ανάγκη. Για  αντάλλαγμα δεν έπαιρναν χρήματα, αλλά το μόνο πού ζητούσαν ήταν να πιστεύσουν στον Χριστό.
Κάποιοι όμως καλοθελητές διέβαλαν τούς αγίους στον αυτοκράτορα και του είπαν ότι οι θεραπείες και τα θαύματα που επιτελούσαν τα έκαναν με μαγικές τέχνες. Τότε οι άγιοι Ανάργυροι επειδή δεν ήθελαν να πάνε άλλους αντί αυτών στον αυτοκράτορα, προσήλθαν μόνοι τους ενώπιον του και ο αυτοκράτορας Καρίνος προσπάθησε να τους μεταπείσει να αρνηθούν τον Χριστό.

ΙΟΥΛΙΟΣ : καλό μήνα!

                                                 Αποτέλεσμα εικόνας για ιουλιος μηνας