Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 10-7-2017



Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 η ημέρα θα ξεκινήσει σε ολόκληρη τη χώρα με ηλιοφάνεια. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγοι όμβροι ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές της χώρα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Πως να ελέγξεις ένα έθνος σε έξι βήματα [Εικόνες]




Tα έξι 6 βήματα που απαιτούνται να γίνουν για τον απόλυτο έλεγχο ενός Έθνους

Το μυστήριο γύρω από τις τοποθεσίες των ιερών μνημείων της Ελλάδας



Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν σοφοί. Ήξεραν πού έπρεπε να χτίσουν τα ιερά τους. Αυτά τα μέρη συμβολίζουν κάτι πολύ πιο σπουδαίο».

Τα λόγια αυτά έλεγε στη Stav Dimitropoulos ο παππούς της, όπως διηγείται η ίδια. Σε άρθρο της στο BBC, η δημοσιογράφος καταπιάνεται με τη θεωρία ότι η χωροθεσία των ιερών μνημείων των αρχαίων Ελλήνων δεν είναι τυχαία αλλά σχηματίζει νοητούς γεωμετρικούς σχηματισμούς.

Αλβανικό πλιάτσικο στο Γράμμο - Λαθρέμποροι θερίζουν τα σύνορα [εικόνες]

 
Tη συγκλονιστική καταγγελία ότι το 50% των σπάνιων και προστατευόμενων αρωματικών και θεραπευτικών φυτών στα αλπικά λιβάδια του Γράμμου έχει «εξαφανιστεί» την τελευταία δεκαετία από τη δράση των Αλβανών λαθρεμπόρων έκανε στον «Ε.Τ.» ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Πρόκειται για πραγματικό πλιάτσικο. Μπαίνουν λάθρα με μουλάρια, γαϊδούρια και άλογα, “ξυρίζουν” ό,τι σπάνιο αρωματικό και θεραπευτικό φυτό βρουν και επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Εχουν καταστρέψει τα αλπικά λιβάδια του Γράμμου», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο.




Οδηγίες προς γονείς και παιδιά.


Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα ¨κρούσματα¨ παιδόφιλων στην Ελληνική κοινωνία. Για τον λόγο αυτό, διαβάστε παρακάτω πως.. μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο και να προστατεύσετε τα παιδιά σας από κάθε είδους αρρωστημένα μυαλά.

Χρήσιμες συμβουλές, τόσο προς τους γονείς όσο και προς τα παιδιά, για την προφύλαξη και προστασία τους από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης είχε δώσει μέσω ανακοίνωσής της η ΕΛ.ΑΣ.

Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη θαλάσσια γέφυρα στον κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η κατασκευή του βασικού τμήματος της μεγαλύτερης θαλάσσιας γέφυρας στον κόσμο που ενώνει το Χονγκ Κονγκ, το Τζουχάι και το Μακάο, σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Οι εργασίες διήρκεσαν επτά χρόνια ενώ η γέφυρα θα ανοίξει στα τέλη του έτους, δήλωσε ο Τζου Γιονγκλίνγκ, διευθυντής των διοικητικών υπηρεσιών της γέφυρας.

Εντυπωσιακό: Ολοκληρώθηκε το κεντρικό τμήμα της μακρύτερης θαλάσσιας γέφυρας στον κόσμο, μήκους 55 χλμ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κατασκευή του βασικού τμήματος της μεγαλύτερης θαλάσσιας γέφυρας στον κόσμο που ενώνει το Χονγκ Κονγκ, το Τζουχάι και το Μακάο, σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Οι εργασίες διήρκεσαν επτά χρόνια ενώ η γέφυρα θα ανοίξει στα τέλη του έτους, δήλωσε ο Τζου Γιονγκλίνγκ, διευθυντής των διοικητικών υπηρεσιών της γέφυρας.

Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Η διάρκεια των εκπτώσεων ξεπερνά τις 50 ημέρες και όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου τα καταστήματα προαιρετικά μπορούν να είναι ανοιχτά.

Με πλούσια θεματολογία, βιωματικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες άρχισε η 22η Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

Σύγχρονα θέματα που αφορούν τους νέους, με κεντρικό άξονα το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στα κοινά, είναι το αντικείμενο συζήτησης των Ομάδων της φετινής ΚΒ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.
Παράλληλα, ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους «έφηβους βουλευτές» να έρθουν σε επαφή με πολυποίκιλες μορφές της τέχνης και του πολιτισμού και να

Στην Ελλάδα οι πιο χαμηλές τιμές ακινήτων μεταξύ 18 χωρών της Ευρώπης



  • Στην Ελλάδα καταγράφονται οι χαμηλότερες τιμές πώλησης ακινήτων  της Ευρώπης, ενώ η πρόβλεψη για την πορεία των αξιών διαμερισμάτων το 2017 είναι ότι θα υπάρξουν σταθεροποιητικές τάσεις. 

Τα στοιχεία έρευνας της... RE/MAX Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18 χωρών είναι άκρως αποκαλυπτικά. Στην Ελλάδα μία κατοικία 100 τετραγωνικών μέτρων σε αστική περιοχή πωλείται κατά μέσο όρο προς 92.200 ευρώ ενώ αντίστοιχα στην περιφέρεια 67.000 ευρώ.

Είναι παράνομο να ζητούν οι ιερείς λεφτά σε βαφτίσεις και γάμους;




Ο ιερέας Ιγνάτιος Μόσχος, διευθυντής του Γραφείου Γάμων και Διαζυγίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ξεκαθαρίζει στο newsbeast.gr τι συμβαίνει με τα ιερά μυστήρια



Γράφει
η Πανδώρα Κουλάδη
Είναι Κυριακή και το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Σε εκκλησία στην Αγία Παρασκευή ένα αγοράκι μόλις ενός έτους ετοιμάζεται να περάσει δροσερότερες στιγμές από εμάς και να πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων