Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Καιρός: για Κυριακή 23-7-2017



Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. Στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 19 έως 35, στη Θεσσαλία, τη Στερεά, και την Πελοπόννησο από 20 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 37.

40 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή – Στην 24η θα ρίξετε τρελό γέλιο!


Ενα απάνθισμα φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή. Στις 40 φωτογραφίες θα δείτε αστείες καταστάσεις, μερικές εκ των οποίων, αποδεικνύουν ότι μερικοί άνθρωποι έχουν… βρώμικο μυαλό.

Θα δείτε την ξεκαρδιστική στιγμή που δύο φίλοι θάφτηκαν κάτω από την άμμο. Ωστόσο, η πρώτη εντύπωση που έχεις είναι ένας αποκεφαλισμένος άνδρας που κρατά… το κεφάλι του!

Το σποτ με την Ελληνίδα μάνα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ με επίκεντρο την Ελληνίδα μάνα και με κεντρικό σύνθημα '' δεν σε κουράζει το τρέξιμο, σε κουράζει η μάνα σου'',
οι υπεύθυνοι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης προετοιμάζονται για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, την 1 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν.

Κι όμως...Μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι... [video]

Πόσες φορές μας έχει τύχει να έχουμε ένα εξαιρετικό κρασί,αλλά α μη μπορούμε να το πιούμε;


Όχι επειδή παίρνουμε αντιβίωση,όχι...αλλά γιατί το ανοιχτήρι έβγαλε φτερά και πέταξε.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθετε το τρόπο που ανοίγουμε ένα κρασί χωρίς ανοιχτήρι. Δείτε το παρακάτω video και πραγματικά θα αισθανθείτε πως λύθηκαν όλα σας τα προβλήματα:

Πέντε πράγματα που μετανιώνουν οι άνθρωποι λίγο πριν πεθάνουν...



H Bronnie Ware εργαζόταν στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών, κυρίως σε αυτούς που γυρνούσαν στα σπίτια τους για να πεθάνουν. Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ όταν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο.

Η ίδια αναφέρει στο blog της:

Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ όταν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο. Οι ασθενείς, περνώντας από πολλά και διαφορετικά συναισθήματα (άρνηση, φόβο, θυμό, στεναχώρια, περισσότερη άρνηση), στο τέλος αποδέχονταν το τέλος τους.

Φράγκος Φραγκούλης: Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που δεν έχουμε οριοθετήσει ακόμη τη δική μας ΑΟΖ

Ο Φραγκούλης Φράγκος, επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ, καλεί την ελληνική πολιτική ηγεσία να εγκαταλείψει το φοβικό σύνδρομο και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου.

Με τον γνήσιο πατριωτικό λόγο που τον διακρίνει, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος καταφέρεται κατά όλων των πολιτικών ηγεσιών της χώρας που αναλώνονταν στα 6 ή τα 12 ναυτικά μίλια, αφήνοντας το χρόνο να περνά χωρίς να εργάζονται στην κατεύθυνση της συμφωνίας- συνεργασίας με  τα γειτονικά κράτη προκειμένου να οριοθετήσουν την ελληνική ΑΟΖ

ΕΚΤ: Δεν κυκλοφορούν πλέον πλαστά χαρτονομίσματα

Περίπου 331.000 πλαστά χαρτονομίσματα ευρώ αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2017, δηλαδή σημειώθηκε μείωση συγκριτικά με το δεύτερο εξάμηνο του 2016, όταν είχαν αποσυρθεί 353.000 τέτοια χαρτονομίσματα.

«Η πιθανότητα να λάβετε πλαστό τραπεζογραμμάτιο είναι επομένως πάρα πολύ μικρή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ),

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ…ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ!


«ΒΑΦΤΙΖΕΙ» ΔΑΣΗ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ 1945!!! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!!!

Οι δανειστές έδωσαν εντολή στην κυβέρνηση Τσίπρα: «βρες τρόπο και πάρε από τα χέρια των Ελλήνων τα χωράφια και τις καλλιέργειές τους»! Ο τύραννος Τσίπρας θα αρπάξει πάνω από1,5 εκατομμύρια στρέμματα από τους αγρότες μέσω των λεγόμενων δασικών χαρτών!

Εκκίνηση του 2ου μετροπόντικα (ΤΒΜ) στην επέκταση της Καλαμαριάς

Ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, οι εργασίες διάνοιξης και της δεύτερης σήραγγας, στη γραμμή της επέκτασης του Μετρό της Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά.

Πρόκειται για μια σήραγγα 4.8 χιλιομέτρων, κατά μήκος της οποίας αναμένεται να κατασκευαστούν 5 σταθμοί.

Δασικοί χάρτες: Πώς θα σώσετε τα χωράφια σας



Τροπολογία στο… παρά πέντε για τους δασικούς χάρτες περνά το υπουργείο Περιβάλλοντος, την ίδια ώρα που ο αν. υπουργός Σωκράτης Φάμελλος δηλώνει πως δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση, σημειώνοντας μάλιστα ότι η 27η Ιουλίου αποτελεί καταληκτική ημερομηνία.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, το ΥΠΕΝ προσανατολίζεται να ανακοινώσει τελευταία στιγμή την… εκ νέου παράταση που έχει ήδη οριστεί ως την 23η Σεπτεμβρίου.

Η Θεσσαλονίκη ως ενεργειακή πρωτεύουσα της Ελλάδος και των Βαλκανίων

Ο τίτλος είναι ενδεχομένως παραπλανητικός ως προς τη στόχευση του παρόντος άρθρου. Σκοπός του συντάκτη δεν είναι η ανάλυση ενός ζητήματος τοπικής σημασίας που αφορά απλά τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Απεναντίας είναι η ανάδειξη ενός εθνικού οράματος που μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/7/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων