Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 28-7-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη έως το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 14 έως 30 βαθμούς), 21 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω



Η φύση αποτελεί το μεγαλύτερο φαρμακείο. Η χλωρίδα κρύβει τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας, προτείνοντας για κάθε πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση.
Στο πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος άρχισε να ξεχνά τις θεραπείες της φύσης και προτίμησε να στρέψει το ενδιαφέρον του στα κατασκευάσματα των χημικών εργαστηρίων.

Η φύση όμως παίρνει τη ρεβάνς καθώς ανακαλύπτουμε ξανά λίγο – λίγο της ευεργετικές ιδιότητες των φυτών.

Δεύτεροι στον κόσμο σε χρήση του YouTube οι Έλληνες

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο, είμαστε δεύτεροι στον κόσμο σε κατανάλωση περιεχομένου από το YouTube, μετά τους Σαουδάραβες!

Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την ίδια συνήθεια με τους πλουσιότερους στον πλανήτη… και να δούμε τα νούμερα, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά.

Αθήνα – Γιάννενα με αυτοκίνητο σε 3,5 ώρες – Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή;



Παραδίδεται στην κυκλοφορία το τμήμα της Ιόνιας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη (Σελλάδες) Άρτας.

Ήταν το μοναδικό τμήμα που παρέμενε και σήμετα τα 27 του χιλιόμετρα που δίδονται στην κυκλοφορία κάνουν την Ιονία οδό ένα ενιαίο αυτοκινητόδρομο συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων. Την παράδοση στην κυκλοφορία θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

Καταφθάνει ο ΕΝΦΙΑ (που θα καταργούσαν οι απατεώνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) - Προσοχή στα λάθη που φουσκώνουν τον λογαριασμό



Από το τέλος Αυγούστου θα έρθουν  τα «μπιλιετάκια» της εφορίας με τον ΕΝΦΙΑ και περισσότεροι από 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 3 δισ. ευρώ.

Τα νέα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων θα αναρτηθούν στο taxisnet εντός του Αυγούστου και η πληρωμή θα γίνει σε τέσσερις ή πέντε δόσεις, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο.

Οι Αλβανοί κατεδαφίζουν την Ελλάδα στην Βόρειο Ήπειρο! (φωτό)

Για άλλη μια φορά η Αλβανία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρέπει προς διωγμό τον Ελληνισμό προς «ανάπτυξη» της Αλβανίας λίγες μόνο ημέρες μετά την επανεκλογή του Έντι Ράμα.
Η αλβανική κυβέρνηση επανέρχεται με τις γνωστές πρακτικές πίεσης του ντόπιου ελληνικού στοιχείου στην περιοχή της Χειμάρρας

Χαράτσι στα αναπηρικά επιδόματα -Θεωρείται εισόδημα, επιβαρύνεται με εισφορά αλληλεγγύης



Χιλιάδες άτομα με αναπηρία επιβαρύνονται με εισφορά αλληλεγγύης για τα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα θεωρούν ως εισόδημα και με τον τρόπο αυτό υπάγονται στην υποχρέωση καταβολής της εισφοράς.

Ελληνική ΑΟΖ: Έρχεται οριοθέτηση! Τι αποκαλύπτει Αιγύπτιος υπουργός



Αποκαλυπτικές δηλώσεις Αιγύπτιου υπουργού σχετικά με την ελληνική ΑΟΖ. Κάνει λόγο για οριοθέτηση! Τι απαντά στην Τουρκία και τις πιθανές αντιδράσεις

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το θέμα της οριοθέτησης της ελληνικής ΑΟΖ, γεγονός που δείχνει πως κάτι κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.

Σε αυτό συγκλίνουν τόσο οι δηλώσεις Αιγύπτιου υπουργού αρμόδιου για τα πετρέλαια όσο και η αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

Θύματα χιλιάδες οδηγοί, λόγω bonus

Θύματα κερδοσκόπων πέφτουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες, με το Ελληνικό κράτος απλά να σφυρίζει αδιάφορα γιατί  “κόπηκαν τα bonus τους”.

Το επιβεβαιώνει επίσημα πλέον το υπουργείο Ενέργειας, με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη να αποκαλύπτει τη ραγδαία μείωση κατά 53% των ελέγχων για το λαθρεμπόριο-νοθεία καυσίμων από το 2014 στο 2016, αιτιολογώντας αυτή λόγω της κατάργησης του μπόνους που έπαιρναν οι υπάλληλοι για κάθε έλεγχο.

Απ. Τζιτζικώστας : Εκτός ΕΣΠΑ η Αμφίπολη μέχρι να διορθωθεί το τεχνικό δελτίο του ΥΠΠΟ - Έχουμε ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ 1,5 εκατ. από ΕΣΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Απ. Τζιτζικώστας διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα έχουν δεσμευτεί και θα κατευθυνθούν στην ανασκαφή μόλις επιστρέψει διορθωμένο και σωστό το τεχνικό δελτίο και το έργο ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ
Τη θέση ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να κατευθυνθούν για την ανασκαφή και την ανάδειξη της Αμφίπολης ένα εκατ. ευρώ μέσω του Interreg και 1,5 εκατ. ευρώ από πόρους του νέου ΕΣΠΑ 2014- 2020,

Ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης νέος πρόεδρος του δ.σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου



Με 9 ψήφους σε σύνολο 15 μελών, ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) στη σημερινή συνεδρίαση της 26ης Ιουλίου 2017. Αμέσως μετά την αναγγελία των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ο κ. Θεοδοσιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/7/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων