Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Σάββατο 19-8-2017



Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, με ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017. Τις θερμές πάντως ώρες της ημέρας στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 38, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς,

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη



Πιο φτωχός γίνεται από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας από τον αδόκητο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, μιας γυναίκας που ενσάρκωνε όλη τη λάμψη του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του '60. Η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.
Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944.

Διαγράφονται τα παλαιά πρόστιμα του ΟΑΣΘ σε ανέργους


Διαγράφονται τα παλαιά πρόστιμα του ΟΑΣΘ σε ανέργους

Διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε ανέργους από τον ΟΑΣΘ πριν από την ανάληψη της διοίκησης εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/8/2017

          

                     Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Δείτε πού βρίσκεται στην Ελλάδα αυτός ο παράδεισος

Δείτε πού βρίσκεται στην Ελλάδα αυτός ο παράδεισος | Newsit.gr


Τι να κάνεις και τι όχι αν αντιληφθείς ότι κάποιος έχει εισβάλει σπίτι σου

Η εισβολή και κατ' επέκταση η ληστεία μέσα σε οικίες είναι πιθανώς ένα από τα πιο τραυματικά εγκλήματα διότι εμπλέκονται άμεσα όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και ο θύτης με το θύμα.

  Το καλοκαίρι συνήθως είναι αυξημένα τα κρούσματα αυτής της εγκληματικής δράσης καθώς οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για τους ληστές που θέλουν να "χτυπήσουν" τους εύκολους στόχους που γίνονται τα άδεια σπίτια.