Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 6-9-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών και καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017. Ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Μήπως δεν είμαι έτοιμος;



Το σκέφτεσαι, το ξανασκέφτεσαι, το παιδεύεις στο μυαλό σου… Να υπολογίσεις τους κινδύνους, τα ρίσκα, τις επιπτώσεις που μπορεί να έχεις, να προβλέψεις όλα όσα μπορούνε να συμβούν.
Και όλο περνάει ο καιρός, και όλο πουθενά δεν καταλήγεις. Και το νιώθεις έτοιμο να σκάσει το μυαλό σου από τη πολλή τη σκέψη. Και νιώθεις έτοιμος, από την πίεση να καταρρεύσεις.
‘’Μήπως δεν είμαι έτοιμος; Μήπως δεν θα τα καταφέρω; Μήπως δεν πρέπει; Μήπως να περιμένω; Μήπως αυτό, μήπως εκείνο…’’

Δείτε σε ποιο λουλούδι ανήκετε σύμφωνα με το μήνα γενεθλίων σας

Ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε ανήκετε σε ένα λουλούδι που έχει συγκεκριμένο συμβολισμό και σας προσδίδει διάφορα χαρακτηριστικά.

Αν γεννηθήκατε Ιανουάριο
Γαρύφαλλο

Το γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά, τη γοητεία και τη διάκριση. Επίσης, γενναιότητα και φιλία.Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Γαρύφαλλο» πιστεύεται ότι είναι πολύ φιλόδοξοι και αφιερωμένοι στο να καταφέρουν μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή τους.

ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ:
- 300 Μέλη της Βουλής των Ελλήνων
- Ιερές Μητροπόλεις Κεντρικής Μακεδονίας
- Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας
- Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας
- Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
- Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκης 

Φοιτητικό Επίδομα: Ποιοι δικαιούνται 1.000 ευρώ

Είναι χιλιάδες οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να λάβουν επίδομα 1.000 ευρώ για το ενοίκιο που πληρώνουν στην πόλη όπου φοιτούν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ χορηγείται στους προπτυχιακούς φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, Έλληνες υπηκόους ή υπηκόους άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους οποίους χορηγείται ετήσιο στεγαστικό επίδομα ίσο με χίλια ευρώ.

Τουριστική αποικία δεύτερης διαλογής



Τα…μπιτσόμπαρα και οι ξαπλώστρες δεν αποτελούν την …βαριά βιομηχανία της χώρας

Του Γιώργου Χαρβαλιά


Είχα επισημάνει στο παρελθόν ότι ένας από τους «τιμωρητικούς» στόχους της μνημονιακής… προσαρμογής, ήταν η μετατροπή της Ελλάδας σε ένα είδος πάμφθηνης τουριστικής αποικίας για τους μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος κεντροευρωπαίους που θέλουν να πλένουν τα πόδια τους σε πεντακάθαρα, αλλά και ασφαλή ύδατα, υπηρετούμενοι από νεόπτωχους ιθαγενείς σερβιτόρους.

Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα σχολικά του είδη στην Θεσσαλονίκη για μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές.

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ΑΕΙ

  • Από σήμερα Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, μέχρι και την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων (έτους 2017) στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι εγγραφές θα γίνουν και φέτος, υποχρεωτικά, ηλεκτρονικά, χωρίς την..αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις σχολές και τα τμήματα επιτυχίας τους.

Αυξήθηκαν!! Στους δρόμους κυκλοφορούν ακόμη 457.000 ανασφάλιστα οχήματα

Ξεπερνούν τα 450.000 τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

Τα στοιχεία έδωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, μέχρι 31/12/2016 είχαν καταγραφεί 5.700.000 ασφαλισμένα οχήματα, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε σε 6.261.000 οχήματα. 

Γιατί πάνε στη ΔΕΘ;

Έχει καταντήσει μονότονο..
Από Σεπτέμβρη σε Σεπτέμβρη η ΔΕΘ ταξίματα γυρεύει, η πολιτική σεζόν αγριεύει, ο θεσμός με τη χαμένη ταυτότητά του παλεύει και η πόλη σε αλλοτινές εποχές ταξιδεύει.
Τότε που η έκθεση δεν ήταν μια φθινοπωρινή παρλάτα, αλλά μια οικονομική και πολιτιστική σερενάτα..

ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδι και αυτοκινητο


Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε το νέο αυτοκίνητό του, ο ηλικίας 4 ετών γιος του, πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας αυτός πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές  φορές …

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/9/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων