Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 22-10-2017



Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Μεταβολή του καιρού αναμένεται κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα, οπότε βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Eκείνοι οι αδύνατοι-δυνατοί που παραδίδουν μαθήματα ζωής.



Της Λίτσας Φιλίππου.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που η δυναμικότητά τους  σε αναγκάζει να τους ξεχωρίσεις ανάμεσα σε πολλούς. Η ισχυρή προσωπικότητα τους είναι ευδιάκριτη ανάμεσα στο πλήθος. Και η έντονη αυτοπεποίθηση τους ορατή από μακρυά.
Είναι εκείνοι που έχουν μάθει να μετατρέπουν την αδυναμία τους σε δύναμη από ανάγκη και όχι επιλογή. 

Παγίδα ο ΦΜΑΠ για όσους «έσπασαν» την ακίνητη περιουσία


s23_2010akinita

«Παγίδα» στήνει η κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες ακινήτων με το νέο σχέδιο που προωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, με την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ),
η κυβέρνηση επιχειρεί να «πιάσει» τους ιδιοκτήτες ακινήτων που προχώρησαν σε γονικές παροχές ή μεταβίβασαν κατά κύριο λόγο την ψιλή κυριότητα ή την επικαρπία σε μέλη της οικογένειάς τους με στόχο να περιορίσουν τον συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!

Αμερικανοί μετερεωλόγοι παραδέχονται τους χημικούς αεροψεκασμούς αλουμινίου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΤΗΣ 26ΗΣ ΚΑΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, ανάλογη της σημασίας των επετείων αυτών με τη συμμετοχή σπουδαστών, μαθητών και συλλόγων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει τα εξής:

Το ΣτΕ «παγώνει» το πόθεν έσχες μόνο για τους δικαστές


Το ΣτΕ «παγώνει» το πόθεν έσχες μόνο για τους δικαστές



«Πάγωσε» με προσωρινή διαταγή του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικου Σακελλαρίου, η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες,  μόνο όμως ως προς τους δικαστές και εισαγγελείς (εν ενεργεία και συνταξιούχους).
Η πρωσορινη διαταγή του κ. Σακελλαρίου δόθηκε καθώς:

Ασφαλή τα φάρμακα που διατίθενται από τα φαρμακεία

Απολύτως ασφαλή είναι τα φάρμακα που διατίθενται από τα φαρμακεία της χώρας μας. Το διπλό barcode που υπάρχει στις συσκευασίες των σκευασμάτων μηδενίζει οποιαδήποτε απόπειρα να περάσει στη νόμιμη αλυσίδα πώλησης στην Ελλάδα κάποιο πλαστό φάρμακο.
Τη διευκρίνιση αυτή κάνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), Διονύσης Ευγενίδης,

Οι δήμοι ζητούν 6.667 μόνιμους υπαλλήλους με ...σφραγίδα Σκουρλέτη





Ο διαγωνισμός θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ


Την πρόσληψη 6.667 εργαζομένων ζητούν οι δήμοι για να καλύψουν τις ανάγκες τους στην καθαριότητα και σε άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες τους. 

Αδιέξοδο για τα μεταχειρισμένα ΙΧ: Ποιά θα κόβονται στα ΚΤΕΟ – Νέα εγκύκλιος του υπ. Μεταφορών



Σε αδιέξοδο κινδυνεύουν να βρεθούν δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες που έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο ΙΧ ακόμη και πριν από δεκαετία ή και περισσότερο!

Αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2018, θα ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία η ευρωπαϊκή οδηγία 45/2014. Τι σημαίνει αυτό; Πως όσα οχήματα εμφανίζουν ανακολουθία στον μετρητή χιλιομέτρων, θα κόβονται και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν!

Το επικό μήνυμα μίας οδηγού στη δημοτική αστυνομία για να αποφύγει την κλήση

Το επικό μήνυμα σε ένα κομμάτι χαρτί που άφησε μία οδηγός στην επαρχία, προκειμένου να παρκάρει σε μέρος, όπου επιτρέπεται το παρκάρισμα μόνο με κάρτα στάθμευσης και να αποφύγει ταυτόχρονα την κλήση από τη δημοτική αστυνομία κάνει το γύρο του διαδικτύου

Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα πάρουν 1.000 ευρώ τα Χριστούγεννα



Περίπου 500.000 άτομα θα λάβουν έκτακτο βοήθημα και φέτος - Plan B από την κυβέρνηση για το κοινωνικό μέρισμα ως τα Χριστούγεννα - Τα 1.000 ευρώ θα λάβουν συνταξιούχοι και άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα - Το ποσό θα είναι μισό σε σχέση με τα αρχικά χρήματα που είχε υπολογίσει η κυβέρνηση - Τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν για τις πληρωμές των οφειλών του Δημοσίου - Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες.