Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017



Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά, το βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και το Ιόνιο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρές ριπές ανέμου θα σημειωθούν στην πορεία του «Ζήνωνα»,

Κάθε στιγμή ζωής είναι μια μάχη, μια απόφαση, μια γεμάτη νόημα επιλογή.



Σταμάτα να είσαι ψευτο-καλούλης! Γίνε σκληρός, δηλαδή αληθινός, πρώτα με τον εαυτό σου. Συνεπής, υπεύθυνος, στοχευμένος, λιτός, φλογερός, άπληστος και μαζί ολιγαρκής.
Κάθε στιγμή ζωής είναι μια μάχη, μια απόφαση, μια γεμάτη νόημα επιλογή.
Μην υποτιμάς καμιά στιγμή, κανένα σου λόγο, καμιά σου σκέψη, κανέναν και τίποτα.

Σβορώνος: Ο Μοναδικός Άνθρωπος Που Κατέθεσε Ζωντανός Στεφάνι Στο Μνημείο Του!

Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του 20ου αιώνα 

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός...
Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου. Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ … ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ HOTSPOTS


Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης τόλμησε αυτό που έπρεπε να πράξουν όλοι οι Στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα. Η κυβέρνηση τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο και στο στρατοδικείο για να τον εκδικηθεί και να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους Στρατιωτικούς.

Τέλη Κυκλοφορίας 2018: Δείτε πόσα θα πληρώσετε και πότε

Τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας 2018 ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου, τα κυβικά αλλά και τους ρύπους

Για την πληρωμή μέσω τραπεζών, οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. θα πρέπει να εκτυπώσουν τα σχετικά έντυπα από το Taxis.

Καμία απολύτως αλλαγή δεν θα υπάρξει στα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 και οι 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων θα πληρώσουν ακριβώς τα ίδια ποσά με πέρυσι.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Το διαβάσαμε από το: ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Το ότι έχεις ένα δικαίωμα φίλε αναγνώστη, το έχεις γιατί κάποιος νόμος το ορίζει να το έχεις. Για παράδειγμα, το ότι έχεις στην κυριότητά σου ένα ακίνητο, ο νόμος όρισε τις προϋποθέσεις με τις οποίες το απέκτησες και ο ίδιος ο νόμος ορίζει πως αυτό σου το δικαίωμα προστατεύεται. Ποιος έφτιαξε όμως αυτόν τον νόμο; Οι πολικοί.

ΔΕΗ: Τι αλλάζει στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Ποιοι χάνουν τις εκπτώσεις

Εκτός Κοινωνικού Οικονομικού Τιμολογίου (ΚΟΤ) όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις, υψηλής αξίας ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, τεράστια ακίνητη περιουσία και πολυτελή αυτοκίνητα, όσοι πληρώνουν ιδιωτικά σχολεία και οικιακές βοηθούς.

Εκπτώσεις από 22% έως και 83% στα τιμολόγια ρεύματος προτείνει για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Έκθετη η Δούρου: Υπήρχε έτοιμο σχέδιο από το '15 για τις πλημμύρες, αλλά έμεινε στα χαρτιά! Καμία μέριμνα από την Περιφέρεια


Αν και ο δήμος Μάνδρας ζητούσε από την Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει τα αντιπλημμυρικά ακριβώς στα ρέματα που προκάλεσαν το κακό, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση - Τι δήλωνε η Περιφερειάρχης, κατηγορώντας τους προκατόχους της και τι (δεν) έκανε τελικά
Με την υποχώρηση της στάθμης των νερών από τις γειτονιές τις Δυτικής Αττικής εκτός του μεγέθους της βιβλικής καταστροφής αποκαλύπτονται και οι ευθύνες των αρμοδίων για μία προαναγγελθείσα τραγωδία.

Τα ποσά που θα πάρουν πίσω οι συνταξιούχοι

Ποσά αναδρομικών που κυμαίνονται από 12 ευρώ ως και 1.886 ευρώ θα δουν στα ΑΤΜ στις 29 Νοεμβρίου οι περισσότεροι συνταξιούχοι όλων των Ταμείων από τις επιστροφές των κρατήσεων ασθενείας που μπήκαν ήδη στους λογαριασμούς τους και πληρώνονται μαζί με τη σύνταξη Δεκεμβρίου στο τέλος Νοεμβρίου.

Τι περιλαμβάνει ο «θησαυρός» που βρέθηκε τυχαία στην Βουλή; Οι φάκελοι του 1844 και οι αποφάσεις της δικτατορίας!



Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρουσίασε σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου πρωτότυπο αρχειακό υλικό που ανακαλύφθηκε στις αρχές του 2017, κατά την διάρκεια εργασιών πυρανίχνευσης των χώρων του Κοινοβουλίου.
Σε 172 κιβώτια, που περιλαμβάνουν περίπου 1.200 φακέλους, εντοπίσθηκε πλήθος εγγράφων και τεκμηρίων, τα οποία χρονολογούνται από το 1844, έτος που η Ελλάδα απέκτησε Σύνταγμα και Κοινοβούλιο.

5.000 ευρώ για δυτική Αττική και Σύμη από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης

Έμπρακτη στήριξη στους φαρμακοποιούς που επλήγησαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών παρέχει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ). Στη χθεσινή συνεδρίασή του, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων φαρμακοποιών στη Μάνδρα Αττικής και στη Σύμη του νομού Δωδεκανήσου, οι οποίοι είδαν τα φαρμακεία τους να χάνονται κάτω από τόνους νερού και λάσπης.
Για το σκοπό αυτό ενέκρινε τη διάθεση ποσού ύψους έως 5.000 ευρώ. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων