Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017



Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται αρχικά αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο έως και το μεσημέρι. Στη συνέχεια οι νεφώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα αυξηθούν, ενώ βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Δες 40 σοφές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν ν' αντέξεις


1)Μείνε σιωπηλός τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά. Απομονώσου αν είναι απαραίτητο.

2)Άκου καλή μουσική όλες τις ημέρες, που αποτελεί γνήσια τροφή για το πνεύμα.

3)Σαν σηκώνεσαι το πρωί πές αυτό: Σήμερα ο στόχος μου είναι…

4)Να ζείς με τις τρείς λέξεις: Ενέργεια, ενθουσιασμό, κατανόηση του άλλου.

Πώς να κάνετε ευτυχισμένη μια γυναίκα...

                                           Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικες



Δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ο άντρας πρέπει μόνο να είναι:

Θεσσαλονίκη: Μπεζεστένι, η αγορά με την ιστορία 500 ετών! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να περνάμε από μπροστά του αρκετά συχνά, μιας και βρίσκεται σε μια από τις κεντρικότερες οδούς του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βενιζέλου, όμως πόσα πράγματα γνωρίζουμε για την ιστορία και τη λειτουργία του;
Ο λόγος για το Μπεζεστένι, το οποίο είναι ένα από τα new entries στο φετινό Open House, στον θεσμό των αρχιτεκτονικών ξεναγήσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη μια φορά το χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο, μετατρέποντάς την σε ένα ανοιχτό μουσείο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


Πάταξη της φοροδιαφυγής, Πάταξη της εισφοροδιαφυγής Μεταρρυθμίσεις,
( δηλαδή ξεπούλημα κρατικής περιουσίας), Επενδύσεις ,(ουσιαστικά αν υπάρξει καμία εξαγορά, αυτό είναι μεταβίβαση και όχι επένδυση ).
Αυτά εξαγγέλλονται από τα διάφορα κόμματα εξουσίας μέχρι να ανέλθουν στην εξουσία.

Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι - Κανονικά οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη



Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την προσεχή Τετάρτη μετά την λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων της Αθήνας, Πειραιά και Δωδεκανήσου που αποφασίστηκε σήμερα μετά τη γενική τους συνέλευση.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε μετά την παροχή δεσμεύσεων από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης για νομοθετική ρύθμιση που θα κινεί αυτεπάγγελτα διώξεις κατά εκείνων που παρεμποδίζουν το έργο των συμβολαιογράφων.

ΑΑΔΕ: Πότε και πώς σβήνονται τα πρόστιμα από τέλη κυκλοφορίας

Στη διαγραφή των προστίμων που επιβλήθηκαν σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας για τα έτη 2013-2015 επειδή έλαβαν ειδοποιητήρια με μηδενικά πληρωτέα ποσά προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η ΑΑΔΕ αναγνωρίζει ότι η μη εξόφληση των τελών δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα των συγκεκριμένων φορολογουμένων.

Μέρισμα Της Ντροπής- ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ !



Γράφει ο Νίκος Κούτρικας*

Ένα μεγάλο θέμα άνοιξε η κυβέρνηση με το μέρισμα. Αυτό με τους φιλοξενούμενους. Για να πάρει μία οικογένεια μέρισμα θα πρέπει αν έχει φιλοξενούμενο άτομο να προστεθεί και το εισόδημα του στο οικογενειακό εισόδημα που τις περισσότερες φορές είναι μηδενικό αλλά στην δήλωση του
φιλοξενούμενο  μπαίνουν περίπου 5000 και πλέον πλασματικά εάν υπάρχει αυτοκίνητο η μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών κα....

Θεσσαλονίκη: Έρχονται τα Χριστουγεννιάτικα έλατα – Σε τι τιμές θα πωλούνται



Αψηφώντας το κρύο και τη βροχή, ελατοπαραγωγοί του Ταξιάρχη νομού Χαλκιδικής θα βρίσκονται από την 1/12 στο πόστο τους, σε περισσότερα από 15 σημεία στη Θεσσαλονίκη και σε 20 και πλέον στην Αθήνα, προκειμένου να τροφοδοτήσουν τα νοικοκυριά με το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο. Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρο του Συνεταιρισμού των ελατοπαραγωγών, Γιάννης Ξάκηςοι τιμές θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα, μειωμένες σε ποσοστό 10% έναντι του 2015.

Επαιξε στα Σκόπια το «απαγορευμένο» βίντεο Γκλιγκόροφ που λέει ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι

Το δημοσίευσε σκοπιανή εφημερίδα, ενώ αποτελεί δήλωση ταμπού - Εξηγεί δημόσια πως οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο

Ένα βίντεο που η προβολή του θεωρούνταν... ταμπού έως πρότινος στα Σκόπια, δημοσιοποίησε η εφημερίδα Βέτσερ προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Πρόκειται για τη δήλωση του Κίρο Γκλιγκόροφ -πρώτου προέδρου της χώρας- το 1992 προς τα ΜΜΕ που εξηγεί δημόσια πως οι Σκοπιανοί, είναι... Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε φυσικό ή τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορεί το παραδοσιακό ελληνικό έθιμο θέλει το κλασικό καραβάκι να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις γιορτινές μέρες, ωστόσο το στολισμένο έλατο είναι χωρίς αμφιβολία το σύμβολο των Χριστουγέννων.

Πριν ξεκινήσετε για την αγορά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί: Θέλουμε φυσικό ή τεχνητό δέντρο;

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων