Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017



Την Παρασκευή   1      Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις αναμένονται μόνο στα ορεινά των παραπάνω περιοχών. Η ορατότητα έως και το πρωί αλλά και προς το τέλος της ημέρας, θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.

Κάνε αυτά που οι άλλοι σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις!



Σας έχει τύχει να πετύχετε έναν στόχο τη στιγμή που κανείς δεν το περίμενε από εσάς; Όταν επιτυγχάνουμε κάτι και διαψεύδουμε τις προσδοκίες των άλλων, όχι μόνο βιώνουμε έναν προσωπικό θρίαμβο, αλλά παράλληλα προβαίνουμε σε μια πράξη δικαιοσύνης εναντίον ανθρώπων που λειτουργούν συντηρητικά, χωρίς όραμα, οι οποίοι ποτέ δεν μας αντιμετωπίζουμε ειλικρινά, με σεβασμό ή οικειότητα.

Επιστήμονες του ΕΜΠ επιβεβαίωσαν ότι ο Tάφος του Ιησού είναι ο αυθεντικός -Τι σημαίνει αυτό

Μια σπουδαία ανακάλυψη, επιστημονική επιβεβαίωση ουσιαστικά, έκαναν τα στελέχη του ΕΜΠ και την παρουσιάζει το National Geographic: Ο Τάφος του Ιησού στην Ιερουσαλήμ είναι ο αυθεντικός, εκείνος δηλαδή που έστησαν οι Ρωμαίοι στα μέσα του 4ου αιώνα!

Τοξικοί άνθρωποι: βγάλτε τους από τη ζωή σας


1

Η ενέργεια – και συγκεκριμένα η θετική ενέργεια – αποτελεί πολυτέλεια τη σύγχρονη εποχή.
Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που ρουφάνε όλη τη θετική μας ενέργεια, προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ακόρεστη πείνα τους για απαισιοδοξία, αρνητισμό και καταστροφή.
Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε μονίμως συναισθηματικά εξαντλημένοι.
Αυτά τα «ψυχολογικά βαμπίρ» χαρακτηρίζονται συχνά από διαταραχές και έχουν την τάση να είναι:

Tο Χαμόγελο του Παιδιού καλείται να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας 24.000 ευρώ

Στα 24.217,48 ευρώ ανέρχονται τα τέλη κυκλοφορίας που καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη λειτουργία των ασθενοφόρων και των οχημάτων που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία:

των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β.

Στοιχεία σοκ για το δημογραφικό: 31.397 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις στην Ελλάδα το 2017




Η Ελλάδα γερνάει και μικραίνει



Έως σήμερα στα αρχεία του ΥΠΕΣ έχουν καταχωρηθεί 113.247 θάνατοι και 81.850 γεννήσεις δημιουργώντας ένα ακόμα εφιαλτικό χάσμα αριθμών για τον πληθυσμό των Ελλήνων - Τι συμβαίνει με γάμους και διαζύγια 

Σήμερα Πέμπτη η πρώτη φορολοταρία για τα χίλια ευρώ

Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από χίλια ευρώ - Υποψήφιοι νικητές είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές μέσω καρτών κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου - Μέσα στον Δεκέμβριο η συνολική κλήρωση για τους υπόλοιπους μήνες του 2017

Σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, αναμένεται η πρώτη κλήρωση για αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ολόκληρη η Γη στο βεληνεκές των πυραύλων του Κιμ!




Η χθεσινοβραδινή εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα στον πλανήτη.


Με το βεληνεκές των 13.000 χλμ του Hwasong -15 ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί πλέον να βάλει στο στόχαστρό του προς ανατολάς όχι μόνον την Ιαπωνία και το Γκουάμ, αλλά ολόκληρες τις ΗΠΑ, ακόμη και το θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, το Μαρ -α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Μπαίνει κόφτης σε μισθούς 300.000 δημοσίων υπάλληλων από 1η Γενάρη -Ποιοι και πόσα χάνουν

Μειωμένους μισθούς θα δουν από την αρχή του νέου έτους περισσότεροι από 300.000 υπάλληλοι του Δημοσίου και περίπου άλλοι 100.000 κρατικοί λειτουργοί που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Οι αποδοχές των πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», θα υποστούν απώλειες από  43 έως και 60 ευρώ το μήνα επειδή οι αυξήσεις των βασικών μισθών τους θα συμψηφιστούν με τα ποσά των μειώσεων

Τα ποσά που μπαίνουν στα ΑΤΜ μαζί με τις συντάξεις (πίνακας)

Ποσά αναδρομικών που κυμαίνονται από 5 ευρώ έως και 3.234 ευρώ θα δουν σήμερα το βράδυ στους λογαριασμούς τους τους πάνω από 1 εκατ. Συνταξιούχοι Δημοσίου, ΙΚΑ, Ταμείων ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΟΑΕΕ και ΝΑΤ με την επιστροφή των «λάθος» κρατήσεων που είχαν στην κύρια σύνταξη για το διάστημα από 1ης/1/2012 ως και 30/6/2016.

Ονειρούπολη Δράμας 2017 - 2018!

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινάει το ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων, ταξίδι στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην... Ονειρούπολη Δράμας 2017 - 2018!

Για 14η συνεχή χρονιά ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι εκτυλίσσεται στη Δράμα! Ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες είναι πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη!

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων