Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2017



Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών, με υψόμετρο άνω των 1200 μέτρων. Έως τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά.

Εκείνοι οι σπάνιοι φίλοι που αξίζουν το σεβασμό και την αγάπη μας.



Η φιλία θα μπορούσε να έχει ως δίδυμη αδελφή της την αγάπη. Γιατί η φιλία είναι πάνω απ’ όλα αμοιβαία αγάπη, αμοιβαία εκτίμηση, αμοιβαίος σεβασμός. Η φιλία μπορεί να υπάρξει σε άτομα με εντελώς διαφορετική φύση. Άτομα που δεν ταυτίζονται, που είναι η μέρα με τη νύχτα, το λευκό και το μαύρο, το αριστερό και το δεξί. Όλα μαζί όμως αν ενωθούν διαμορφώνουν ένα ολόκληρο. Δεν είναι τυχαίο που στις σχέσεις εκφράζεται απ’ τα παλαιά χρόνια το εξής : «Τα ετερώνυμα έλκονται».

11 χαρακτηριστικά που έχουν οι άνθρωποι με ανώτερη ψυχή



Ποιες είναι οι ανώτερες ψυχές;Είναι οι ψυχές που ανήκουν σε ανθρώπους φωτισμένους οι οποίοι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό και λόγο ύπαρξης σε αυτή τη ζωή!

Αυτές οι ψυχές των ανθρώπων είναι γνωστές και ως αρχαίες ψυχές καθώς κύρια χαρακτηριστικά είναι η συμπυκνωμένη πνευματική γνώση, η ισορροπία η σταθερότητα και η σοφία τους.

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει το πάρκο Χριστουγέννων στην Τούμπα – Δείτε το ωράριο!

Χθες Σάββατο, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τούμπα, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού. Είναι η δεύτερη χρονιά που η περιοχή της Τούμπας αποκτά το δικό της σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα μία ιδέα που υλοποίησε και πέρσι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Σπιτάκια για δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια, γεύσεις και μυρωδιές αγαπημένες και ο απαραίτητος Άγιος Βασίλης περιμένουν παιδιά... κάθε ηλικίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη προκειμένου να τονωθεί η αγοραστική κίνηση της περιοχής Το άναμμα του δέντρου αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Ξέρεις Τι Έκαναν Στην Αμερική Όταν Πήγαν Να Τους Κατασχέσουν Τα Σπίτια Και Κάναν Τις Τράπεζες Να Παρακαλάνε;

Ξήλωναν τα πάντα, από πατώματα πλακάκια νιπτήρες ηλεκτρικά καλώδια ξεγύμνωμα όλο το σπίτι…. Και σε μερικές περιπτώσεις μία μέρα πριν του βάζανε και ένα φοκο και η τράπεζα έβρισκε αποκαΐδια!

Δεν μπορούσε να πει τίποτα η τράπεζα Γιατί λες ότι εγώ είχα βάλει τα πλακακια δικά μου ήτανε, εγώ είχα βάλει το νιπτήρα, εγώ είχα βάλει τα παντζούρια τις πόρτες, εγώ θα βάλω τα καλώδια, είχα βάλει τους σωλήνες…. Μέχρι και τα τούβλα!
Αποκαΐδια, στάχτη και μπούρμπερη όλα…. Μην τους παραδίνεται τίποτα… Μόνο στάχτη!

Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος



Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά για τις προοπτικές στην ελληνική αγορά εργασίας.
Καθώς ο φετινός κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων έχει «κλείσει» με τη δημοσιοποίηση των βάσεων εισαγωγής στα τμήματα και τις σχολές των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ακόμη μια φορά είναι κοινή η διαπίστωση ότι στην πλειονότητά τους οι υποψήφιοι για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κάνουν τις επιλογές τους σχεδόν αποκλειστικά με βάση την προοπτική που οι σπουδές τους έχουν στην αγορά εργασίας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για 1η κατοικία, δάνεια και πλειστηριασμούς

Αναλυτικές απαντήσεις στις επτά συχνότερες ερωτήσεις

Πότε λήγει η προστασία πρώτης κατοικίας, ποιους προστατεύει ο «Νόμος Σταθάκη» κ.ά

Η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δίνει αναλυτικές απαντήσεις στις επτά συχνότερες ερωτήσεις που θέτουν όσοι διαθέτουν πρώτη κατοικία και ανησυχούν ότι μπορεί να βγει σε πλειστηριασμό, μετά τη σχετική επεξεργασία του σχετικού νομικού πλαισίου που ισχύει στο θέμα.

Μα Ειναι Αυτή Αριστερά Τώρα ;;; Oριστικό Αντίο Σε Τέσσερις Λιγνιτικές Μονάδες Της ΔΕΗ

Ο Γιώργος Σταθάκης πήρε πάνω του τις ανακοινώσεις - Νυχτερινή συνάντηση της τρόικας με τον Στουρνάρα - Eκκρεμότητες μόνο για συντάξεις και επιδόματα - Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί το Staff Level Agreement
Ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης πήρε στις πάνω του τις ανακοινώσεις ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και τους Θεσμούς για την πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ μέσα στο 2018.

O Άρειος Πάγος Ακύρωσε Το Γάμο Ομοφύλων Στην Τήλο Ως Παράνομο Και Αντίθετο Με Τις Ηθικές Αξίες Ελληνικού Λαού (ΑΠ 1428/2017 ΤμΑ2)

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα τέλεσης γάμου μεταξύ ομόφυλων προσώπων υπό την ισχύουσα εθνική νομοθεσία.

Η διαφορά φύλου θεωρείται, σχεδόν καθολικά, προϋπόθεση του υποστατού του γάμου, όπως τον αντιλαμβάνεται ο Έλληνας Νομοθέτης.

Χλωρίωση νερού: ένας -ακόμη- σοβαρός λόγος για να γίνεται συστηματικά..

Τι είναι η «βιομεμβράνη» (γλίτσα) στο δίκτυο ύδρευσης
Οι μικροοργανισμοί δεν έχουν καμία διάθεση να παρασύρονται άβουλα, αιωρούμενοι, μέσα στο δίκτυο ύδρευσης, μόνοι τους, ψάχνοντας για τροφή και κυνηγημένοι από τα απολυμαντικά (π.χ. χλώριο) που οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε εναντίον τους.
Κάθε άλλο, θέλουν κάπου να καθίσουν, με την τροφή να τους έρχεται στο πιάτο, ασφαλείς από εχθρούς, με παρέα και να αναπαράγονται με την ησυχία τους.
Και αυτό ακριβώς κάνουν με την πρώτη ευκαιρία..

Καταργείται η έκπτωση 50% για τις κλήσεις της Τροχαίας που πληρώνονται σε 10 ημέρες - Τι θα ισχύει



Καταργείται με τον νέο ΚΟΚ η υφιστάμενη ρύθμιση για έκπτωση 50% όταν πληρώνονται οι κλήσεις της τροχαίας εντός 10ημέρου. Παράλληλα με τον νέο ΚΟΚ τα πρόστιμα θα κλιμακώνονται ανάλογα με το εισόδημα. Επίσης θα υπάρξει κατηγοριοποίηση των παραβάσεων ανάλογα με την επικινδυνότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά. Ειδική παράβαση θα είναι οι χειρονομίες (π.χ. μούντζες) από επαγγελματίες οδηγούς.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων