Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017



Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 έως και το μεσημέρι αναμένονται νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα σε περιοχές της Δυτικής και Νότια Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου. Από τις μεσημεριανές ωστόσο ώρες περιμένουμε βαθμιαία πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και την επικράτηση πολύ ενισχυμένων βοριάδων.

Να μη φοβάσαι τον δηλωμένο εχθρό αλλά τον ύπουλο που σε πλησιάζει



Να μην φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι στην ζωή μας με ορκισμένους εχθρούς,άλλα να φοβόμαστε τους ύπουλους »φίλους»,διότι είναι η χειρότερη πάστα ανθρώπων και είναι δύσκολο να τους καταλάβεις.Με αποτέλεσμα να έχουνε κερδίσει χρόνο στην ζωή μας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο ύπουλος άνθρωπος είναι υποκριτής και κρυφός και λειτουργεί πάντα βάση σκοπιμότητας.»…Έχει γλυκερή μορφή,ώστε να ξεγελά και να πλησιάζει τους άλλους και είναι εξαιρετικός κόλακας σε μια προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.Η ζήλια που νοιώθει για τους άλλους γίνεται ανομολόγητος φθόνος.

Οι Έλληνες Του Κόσμου - Πως Γίνεται Ο Καταμερισμός Των Ελλήνων Μεταναστών Ανά Την Υφήλιο



Ποιες είναι οι χώρες που συγκεντρώνουν τους περισσότερες απόδημους και νεο-μετανάστες Έλληνες. Στοιχεία μέχρι και το 2016.


Μια άλλη Ελλάδα, υπάρχει στην Υφήλιο, μια Ελλάδα που έφυγε προς αναζήτηση καλύτερης ζωής αλλά και για να αποφύγει την αποπνικτική ατμόσφαιρα μιας χώρας που «τρώει» τα παιδιά της!

Τι καιρό θα έχουμε τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τα Μερομήνια

Τα Μερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών.

Δηλαδή, η πρώτη ημέρα μας δείχνει τι καιρό θα κάνει τον ερχόμενο Αύγουστο, η δεύτερη για τον Σεπτέμβριο, η τρίτη για τον Οκτώβριο, κ.ο.κ.

Οι Άγραφοι Νόμοι Των Ελληνικών Φυλακών



Οι παιδόφιλοι και οι βιαστές πέρα από την απαξία που εισπράττουν από την κοινή γνώμη, όταν τα εγκλήματα τους γίνονται γνωστά, είναι κοινό μυστικό πως αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους συγκρατούμενους τους.

Τα συγκεκριμένα αδικήματα θεωρούνται τα πλέον ατιμωτικά και βρίσκονται στην κορυφή μιας άτυπης λίστας που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι κρατούμενοι μέσα στη φυλακή.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μόνον το 5% των Ελλήνων δεν έχει ούτε μία εικόνα αγίου στο σπίτι του. Δημοσκόπηση του Pew Research Center – θεωρείται κορυφαίο σε θέματα θρησκείας – σε 18 χώρες δείχνει ότι το 95% των Ελλήνων κρατούν εικόνες αγίων στο σπίτι τους. Μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρισκόμαστε στην πρώτη θέση μαζί με τους φίλους Ρουμάνους.

Ερχεται ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια

Ο χειμώνας έχει ήδη κάνει αισθητή την εμφάνισή του στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη και πλέον παίρνει (σιγά-σιγά) τη σκυτάλη και η νότια, καθώς από τη Δευτέρα αλλάζει το σκηνικό και στην Ελλάδα, με την πρώτη ψυχρή εισβολή να εισέρχεται και στη χώρα μας.
Σύμφωνα και με την μακροπρόθεσμη πρόγνωση της ΕΜΥ, από το βράδυ της Δευτέρας η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα Τρίτη και Τετάρτη θα σημειωθεί, νωρίς το πρωί, παγετός,

Άρση απορρήτου σε όσους υπάγονται στον Νόμο Κατσέλη..



Αλλαγές που αφορούν στην προστασία της πρώτης κατοικίας αλλά και των άλλων περιουσιακών στοιχείων που ενδεχομένως κατέχει ένας οφειλέτης έρχονται προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Η πρώτη αλλαγή, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», αφορά την άρση του τραπεζικού απορρήτου για όσους έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη.

Έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο-Κρήτη: Τι προβλέπει η προκήρυξη

Οικονομικά, περιβαλλοντικά και ποιοτικά στοιχεία θα ληφθούν υπόψη για την αξιολόγηση των προσφορών για έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη, σύμφωνα με τις προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν χθες στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γνωρίζετε γιατί τα παράθυρα των αεροπλάνων έχουν οβάλ σχήμα;



Γνωρίζετε γιατί τα παράθυρα των αεροπλάνων έχουν αυτό το σχήμα; Οι τρύπες που έχουν στρογγυλεμένες άκρες έχουν πιο δυνατή δομή και δεν σπάνε εύκολα. Επίσης, δεν κάνουν ρωγμές αν ασκηθεί έντονη πίεση επάνω τους. Σε μια καμπίνα αεροπλάνου, αν ένα παράθυρο ραγίσει, θα προκαλέσει έκρηξη λόγω της αποσυμπίεσης.

Η Ελληνική πόλη που πλέον υπάρχουν θερμαινόμενα πεζοδρόμια που καθαρίζουν μόνα τους από το χιόνι

Στο Καρπενήσι δεν χρειάζεται οι υπάλληλοι και οι πολίτες να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης από το χιόνι. Το χιόνι λιώνει μόνο του.. Κατά την πρόσφατη αστική ανάπλαση κατασκευάστηκε σύστημα γεωθερμίας κάτω από τα πεζοδρόμια.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων