Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Χόρχε Μπουκάϊ: Πριν πεθάνω κόρη μου, θα ήθελα να σου έχω μάθει



Ο διάσημος συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής Χόρχε Μπουκάι, δίνει σε γράμμα για την κόρη του 30 πολύτιμες συμβουλές:
1. Να χαίρεσαι τον έρωτα
2. Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου
3. Να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου
4. Να ενθουσιάζεσαι με τη ζωή
5. Να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι
6. Να επιτρέπεις να σε παρηγορούν όταν πονάς

8 θαυματουργά γιατροσόφια για να καθαρίσετε αποτελεσματικά το παχύ σας έντερο με φυσικό τρόπο!

Πως θα σας φαινόταν να αφοδεύσετε και να χάσετε 10 κιλά; Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά περίπου τόσα τοξικά απόβλητα παραμένουν στο παχύ έντερο στο μέσο άτομο.Είναι κάτι περισσότερο από επιπλέον βάρος, ωστόσο. 
Αυτά τα τοξικά απόβλητα αποτρέπουν το παχύ έντερο να κάνει τη δουλειά του: να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά και να αποβάλλει όσα δεν χρειάζεται. Επίσης, επηρεάζει την εντερική χλωρίδα, κάνοντας δύσκολη τη δουλειά να χάσουμε βάρος.

Γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέφτες;

Μπαίνοντας κανείς σε ένα ασανσέρ το πρώτο πράγμα που βλέπει συνήθως, αν δεν έχει κόσμο, είναι τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Γιατί όμως η πλειοψηφία των ασανσέρ έχουν μέσα καθρέφτες; Όταν η χρήση τους έγινε απαραίτητη οι ανελκυστήρες χρησιμοποιούνταν από όλο και περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι όμως είχαν ένα παράπονο: ότι πάνε αρκετά αργά.

Για Το Δημογραφικό Μας Νοιάζεται Κανείς;

Το λεπίδι που πέφτει με τη προχθεσινή συμφωνία Τσακαλώτου με τους Θεσμούς στα επιδόματα των πολυτέκνων είναι ντροπή των Θεσμών οι οποίοι, ενώ στις χώρες τους έχουν εξαιρετικά υψηλά οικογενειακά επιδομάτα, περικόπτουν τα πενιχρά δικά μας.
Σε μια χώρα με τόσο οξύ δημογραφικό πρόβλημα!
Η πολιτική των ιμπεριαλιστών Γερμανών παραμένει αναλλοίωτη ανά τους αιώνες.

Με 130.000 επισκέπτες «αποχαιρετά» το Αβέρωφ τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ
Στους 130.000 έφτασε ο αριθμός των επισκεπτών στο Θωρηκτό Αβέρωφ το οποίο θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα αποπλεύσει από  την πόλη μας στις 7 Δεκέμβρη.
Χθες μάλιστα που ήταν και η τελευταία μέρα όπου το κοινό μπορούσε να το επισκεφθεί, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αγγίζοντας τους 6.500 χιλιάδες.

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο. Ποιες Κυριακές θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Στις 15/12 τίθεται σε ισχύ το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν τις Κυριακές 17/12, 24/12 και 31/12 κατά τις ώρες από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

Δείτε τι είχε πράξει παλαιότερα η Ελλάδα για να εξοφλήσει υπέρογκα χρέη

Για μία σύγκριση με το πραττόμενο και το πρακτέο:

Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου, που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.

Οι φασίστες επιδιώκουν συνειδητά εμφύλιο και αίμα…



Το κατασχετήριο των 10.700€ με τόκους 4.780...

Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος και ζει σε 43 τετραγωνικά, υπόγειο διαμέρισμα. Η εφορία της κατάσχει την μοναδική αυτή κατοικία, αφού της έχουν κατασχέσει και το παραμικρό ευρώ της σύνταξής της.
Για να σταματήσει η κοροϊδία περί «λαϊκής» κατοικίας και οι διάφορες παπαριές της κυβέρνησης και των…
υπολοίπων.

Πότε η εφορία δεν μπορεί να βάλει «χέρι» στις καταθέσεις





«Ντου» στις καταθέσεις των φορολογουμένων που χρωστάνε κάνει η εφορία σε μια προσπάθεια να εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία.
Οι πολίτες, όμως μπορούν να προστατευθούν πριν η εφορία φτάσει ένα βήμα πριν την κατάσχεση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Σήμερα Τρίτη 5/12 η εκδήλωση για τις αρρυθμίες και την κολπική μαρμαρυγή

Αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Πανοράματος, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονος τρόπος ζωής και αρρυθμίες: Νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής».
Την εκδήλωση πραγματοποιούν τα Καρδιολογικά Ιατρεία Αρρυθμιών και Καρδιακής Ανεπάρκειας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων