Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017



Τη Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στην νότια ηπειρωτική χώρα καθώς και στο Νότιο Ιόνιο, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Στο Βόρειο Αιγαίο, στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, κάποιους όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, όμως από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Χαλκιδική.

Η απίστευτη απάντηση που έκρινε την πρόσληψή του!



Μια βρετανική επιχείρηση έκανε στους υποψηφίους προς πρόσληψη την εξής «παράξενη» ερώτηση, θέλοντας να διακρίνει ανάμεσά τους τον εξυπνότερο: 
«Είναι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει πολύ και έχει δυνατή καταιγίδα. Εσύ οδηγείς ένα διθέσιο αυτοκίνητο και κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Εκεί βλέπεις ότι περιμένουν το λεωφορείο τρεις άνθρωποι:

Ένα Αιώνιο Ερώτημα: Πόσα Λεφτά Υπάρχουν Πραγματικά Στον Κόσμο;

Τα λεφτά, και ειδικότερα το μέτρημα τους, είναι κάτι που ασχολούμαστε καθημερινά. Και εκτός από τις μετρήσεις και τους λογαριασμούς που κάνει κάθε νοικοκυριό, αναγκαζόμαστε να ακούμε και τα χρέη της χώρας, ή τις εξαγορές δισεκατομμυρίων μεταξύ εταιρειών ή ακόμα τις προσωπικές περιουσίες των μεγιστάνων του πλανήτη, με τα ποσά να είναι απλησίαστα.

NΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΝΑΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Δεν έχουν το Θεό τους, δεν έχουν Θρησκεία ,δεν έχουν Πατρίδα,δεν νοιώθουν Ντροπή.

Ο κοσμάκης καίγεται από την φτώχεια σαν τα ποντίκια και οι   κυβερνώντες μας λένε ότι ζούμε στον ""παράδεισο""  ενώ  η αντιπολίτευση μας υπόσχεται τον μελλοντικό ""παράδεισο""!!!
Τραγικοί πολιτικάντηδες στρογγυλοκαθισμένοι στις αναπαυτικές καρέκλες της βουλής αδιαφορούν για τους αθώους Έλληνες πολίτες που βρίσκουν τραγικό θάνατο είτε αυτοκτονόντας είτε καιγόμενοι  εξαιτίας της ανέχειάς τους  να θερμανθούν με ασφάλεια.

Από Το Δάκρυ Του Καραμανλή Στη «Νέα Μακεδονία»… Μια ανάλυση από έναν δάσκαλο του Κιλκίς: Ντροπή να ντροπιαστούμε

Μπαίνω ἀπευθείας στό θέμα, ἄνευ περιστροφῶν καί προλόγων. Ἄν βρεθεῖ, ἄν τολμήσει «ἑλληνική» κυβέρνηση, κυβέρνηση
Γραικύλων, νά ὑπογράψει τήν προδοσία, τήν μεγαλύτερη ἀπό καταβολῆς

 Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός*νεοελληνικοῦ κράτους, πού λέγεται «βόρεια ἤ ἄνω ἤ νέα «Μακεδονία», θά πρέπει νά γνωρίζει ὅτι:

Οι Αγρότες Βγάζουν Τα Τρακτέρ Στους Δρόμους: Η Κυβέρνηση Θα Μας Βρει Απέναντί Της

«Τα προβλήματα είναι πολλά και τα οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συντονισμό ανακοίνωσαν οι αγρότες του νομού Λάρισας που συγκεντρώθηκαν με τρακτέρ στον Τύρναβο στο πλαίσιο κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

ΟΓΑ: 17.000 αδιάθετα δελτία κοινωνικού τουρισμού

ΟΓΑ: 17.000 αδιάθετα δελτία κοινωνικού τουρισμούΤις 17.000 φτάνουν τα αδιάθετα δελτία κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, που περιμένουν τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ να επωφεληθούν και να τα αξιοποιήσουν. 
Αγγελόπουλος Βασίλης  Αγγελόπουλος Βασίλης

Η διαδικασία αναδιανομής έχει ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σημειώνεται ότι αρχικά είχαν εκδοθεί 59.000 δελτία για εξαήμερες διακοπές σε όλη την επικράτεια και για δέκα διανυκτερεύσεις ειδικά για τη Λέσβο, ένα νησί που χτυπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, από ισχυρό σεισμό.

Επίδομα τέκνων: Πότε θα δοθεί η τέταρτη δόση από τον ΟΓΑ



Η τέταρτη δόση από τον ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα, αναμένεται να καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα. 
Η πληρωμή υπολογίζεται πως θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 21η Δεκεμβρίου.
Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί -λόγω ελλιπών δικαιολογητικών- καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.

Νέα βόμβα με τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Νέα «βόμβα» επιστροφής αναδρομικών στους συνταξιούχους που φτάνουν έως και τα 1.650 ευρώ για τους τελευταίους 18 μήνες αποκαλύπτεται μέσα από τις λάθος ή ακόμη και παράνομες κρατήσεις που συνεχίζει να επιβάλλει η κυβέρνηση επί των κύριων συντάξεων που μαζί με επικουρικές ή μερίσματα υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

14 Ελληνες στους 100 παράγοντες που επηρεάζουν τη διεθνή ναυτιλία - Ποιοι είναι

Στην κορυφή της διεθνούς ναυτιλιακής επιθεώρησης Lloyd’s List 
περιλαμβάνονται εφοπλιστές 
από την Κίνα, τη Δανία και τη Νορβηγία. 
Ο Κινέζος πρόεδρος κατέχει την πρώτη θέση 
λόγω της ισχυρής επιρροής της χώρας του στο παγκόσμιο εμπόριο.
Δεκατέσσερις Ελληνες περιλαμβάνονται φέτος στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια ναυτιλία με βάση τη σχετική κατάταξη που καταρτίζει ετησίως η διεθνής ναυτιλιακή επιθεώρηση Lloyd’s List.

Aegean: Προσοχή, ψεύτικος διαγωνισμός για «δωρεάν εισιτήρια»

Ένας ψεύτικος διαγωνισμός από το «Aegean-y.club» κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στο facebook, δήθεν προσφέροντας δύο δωρεάν εισιτήρια της Aegean αν ο χρήστης απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις και μοιραστεί τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Aegean, πρόκειται για απάτη.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/12/2017

                                                               

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων