Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018



Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και στη Θράκη θα είναι πυκνότερες και θα σημειώνονται ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι, και από δυτικά προς ανατολικά, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και οι βροχές θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1300 μέτρα.

Οι καθαρές ψυχές σπανίζουν, αλλά αξίζουν

Ως συνήθως τα σπάνια, τα γνήσια και τα καθαρά αξίζουν. Το ατόφιο χρυσάφι, το αληθινό διαμάντι και οι «καθαρές» ψυχές είναι το όνειρο όλων των κυνηγών θησαυρών.
Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τον αυθορμητισμό τους , ντρέπονται να πουν ποιοι πραγματικά είναι , τι θέλουν, τι τους αρέσει.

Γνωρίστε τη μικρή πόλη όπου ζει το «χρυσό» 1% του πλανήτη

Ξεχάστε τη διάσημη Upper East Side της Νέας Υόρκης, το Άθερτον ή την Καλιφόρνια.
Οι σούπερ πλούσιοι του πλανήτη ή αλλιώς το 1% έχει βρει έναν άλλο παράδεισο για να χτίσει τα σπίτια του και να στεγάσει τον αμύθητο πλούτο του.


Πρόκειται για τη μικροσκοπική πόλη Μεντίνα στην Ουάσινγκτον.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-EKKΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η «Ομάδα 21 Μακεδονίας-Θράκης», κίνηση πατριωτικής αφύπνισης, απευθύνει έκκληση προς την πνευματική και επιστημονική κοινότητα της χώρας (ακαδημαϊκούς,καθηγητές πανεπιστημίων, συγγραφείς και ποιητές, δημοσιογράφους, διανοούμενους) όπως αιρόμενοι εις το ύψος των υποχρεώσεων προς την πατρίδα και το έθνος αναλάβουν εκστρατεία ενημερώσεως του ελληνικού λαού και της διεθνούς κοινής γνώμης...

Οι μεγάλες ανατροπές με "φουσκωμένο" ΕΝΦΙΑ και φόρους ακινήτων που έρχονται το 2018

Μεγάλες ανατροπές περιμένουν μέσα στο 2018 τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Εκατομμύρια ιδιοκτήτες και φορολογούμενοι αναμένεται να δουν φουσκωμένα τα φετινά ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ του 2018.
Νωρίτερα αναμένεται να αναρτηθούν τα φετινά ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ ενώ η πληρωμή θα γίνει σε έξι μηνιαίες δόσεις. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, οι περισσότεροι από 6,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες θα λάβουν τα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων τον Ιούλιο αντί για το τέλος Αυγούστου, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ, ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ!



Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟYΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....

Οι μέρες και οι ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες για την ιστορία και την επιβίωση του Ελληνισμού. Η παντελής φτωχοποίηση του λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έχουν ως τελικό σκοπό τον διαμελισμό της Πατρίδας μας. Με τους προδότες Τσίπρα-Καμμένο να έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού, το σχέδιο υλοποιείται με το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας...

Πόσο αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2018

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, από 4 μήνες έως και 1,5 έτος, φέρνει το 2018 για χιλιάδες ασφαλισμένους, στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

Πρόκειται για την επόμενη φάση αυξήσεων στα όρια ηλικίας, όπως προβλέπεται στον νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2015 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2022, όταν κλείσουν όλα τα παράθυρα συνταξιοδότησης σε ηλικία μικρότερη των 67 ή των 62 αλλά με 40 έτη ασφάλισης.

Γιατί «Κεντροβαλκανική Δημοκρατία»

του Ιωάννη Μάζη

Το έτος 2018, εις το Υποσύστημα Βαλκανίων-Ελλάδος-Τουρκίας προκύπτει ως σοβαρότατο ζήτημα αστάθειας η ονομασία της FYROM erga omnes και οι εξ αυτής προκύπτουσες γεωπολιτικές δυναμικές.


Οι μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία το 2018 -Τα νέα δεδομένα στις Πανελλαδικές

Πολύ σημαντικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα της Παιδείας το 2018.

Η κυβέρνηση έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις στον εκπαιδευτικό τομέα, ενώ το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να φέρει στη Βουλή το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τις αλλαγές στη Β' και Γ' λυκείου, τα νέα προγράμματα σπουδών, αλλά και τα συμφωνηθέντα με τους θεσμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο MR. JUMBO ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ! ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Θύελλα έντονων αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής ξεσήκωσε η απόφαση της εταιρείας «Jumbo» να γεμίσει με 
τουρκόγλωσσες πινακίδες το νέο της κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης.

Η αλήθεια είναι ότι επένδυση της εταιρείας στην περιοχή του Ιάσμου ήταν γνωστή και αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την υλοποίηση της προκειμένου να μπορέσουν να επισκεφτούν το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών…

Καλό Μήνα και Καλή Χρονιά!