Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018



Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές θα εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με εξαίρεση την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, στα νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες. Τις μεσημεριανές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά.

Μάθε να ακούς, όχι να μιλάς. Είναι χάρισμα!

Χείλη κινούνται, σταματημό δεν έχουν. Χειρονομίες φανφαρώδεις δίνουν έμφαση σε λόγια. Βλέμματα τρέχουν ήδη στην επόμενη ατάκα και οι παλμοί ανεβαίνουν. Μην τυχόν δεν προλάβουμε να πούμε όλα όσα θέλουμε. Μην τυχόν μας ξεφύγει τίποτα κατά τα άλλα «ανούσιο και κουτό», μην τυχόν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παραλείψει α…
Μάθε να ακούς, όχι να μιλάς.
Χείλη κινούνται, σταματημό δεν έχουν. Χειρονομίες φανφαρώδεις δίνουν έμφαση σε λόγια. Βλέμματα τρέχουν ήδη στην επόμενη ατάκα και οι παλμοί ανεβαίνουν.

Τα έξι συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι γονείς

Επειδή η ανατροφή των παιδιών είναι μια πραγματικά δύσκολη και απαιτητική υπόθεση, είναι δεδομένο πώς όλοι οι γονείς θα κάνουν κάποια μικρά ή μεγαλύτερα λάθη. Ας δούμε τα έξι πιο σημαντικά από αυτά και γιατί πρέπει να τα αποφύγετε:

Άλλα λένε και άλλα κάνουν: Με απλά λόγια δεν μπορείτε να λέτε στο παιδί να είναι υπομονετικό και εσείς οι ίδιοι να εξαγριώνεστε ή να βρίζετε στην ουρά μιας τράπεζας.

Παραδίδεις Ὄνομα; Παραδίδεις Ἔδαφος

Δημοσιεύω ένα παλαιό άρθρο μου, του 2010, στο πολυτονικό, για την Μακεδονία, με κάποιες ελάχιστες αλλαγές. Στο επικείμενο συλλαλητήριο πρέπει να «κατεβούν» όλοι οι ακόμα ζωντανοί Έλληνες. Να σκιαχτούν οι προδότες…

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Γυναίκες από τη Φλώρινα γεννούν στα... Σκόπια - Ντροπή για τον τόπο ο Πολάκης (VIDEO)

undefined
Μαίνεται για τα καλά ο "πόλεμος" μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με αφορμή τη νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη, ο οποίος τόνισε πως "αυτό δεν είναι συνδικαλισμός, είναι αυτοϊκανοποίηση", χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό "ντροπή για τον τόπο μας".

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. 21/1 ΩΡΑ 5 μ.μ. ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ


ΖΗΤΑΜΕ: Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.


ΥΓ.: Η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα!!

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Σε λειτουργία από 22 Ιανουαρίου το Μητρώο Πολιτών– Ποιες υπηρεσίες διασυνδέει



Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε παραγωγική λειτουργία, το νέο Πληροφοριακό Σύστημα εθνικής εμβέλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, το «Μητρώο Πολιτών», το οποίο θα διασυνδέει 1036  υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών. Μετά από μια περίοδο σύνθετων και εντατικών εργασιών και προετοιμασιών,

Τι σημαίνει όταν λέει ο επαγγελματίας "αριστερός" ψεύτης ότι «το 2018 δεν υπάρχουν νέα μέτρα» - Υπάρχουν, και μάλιστα πολλά

Παρά την δυσφορία που εκφράζεται τόσο στην κοινοβουλευτική ομάδα όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το πολυνομοσχέδιο με το... μπαράζ των προαπαιτούμενων για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης θα περάσει χωρίς απώλειες από την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Οικογενειακά επιδόματα: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν από τις αλλαγές



Μειώσεις έως και 32% των επιδομάτων τους θα δουν 66.000 οικογένειες τρίτεκνων και πολύτεκνων
Τι κερδίζουν οι οικογένειες με 1-2 παιδιά και ιδίως οι μονογονεϊκές.

Κάποιοι θα λάβουν αυξημένα επιδόματα, σε άλλους όμως θα μειωθούν. Μία τρίτη κατηγορία θα απωλέσει εντελώς τα επιδόματα που λάμβανε. Αυτό προβλέπει η τελική διάταξη νόμου που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις 10 χώρες με την ακριβότερη τιμή στη βενζίνη παγκοσμίως η Ελλάδα

Στην πρώτη δεκάδα των χωρών που πωλείται ακριβότερα η βενζίνη συγκαταλέγεται και η Ελλάδα, βάσει των τελευταίων στοιχείων που δημοσιεύει η ιστοσελίδα globalpetrolprices.com.

Στην χώρα μας την τελευταία εβδομάδα η βενζίνη πωλείται κατά μέσο όρο στα 1,56 ευρώ, όσο και στην γειτονική Ιταλία.

Σοκ: Μετά τις πλαστικές σακούλες έρχεται φόρος και στα ποτηράκια του καφέ!

Σοκ: Μετά τις πλαστικές σακούλες έρχεται φόρος και στα ποτηράκια του καφέ! Η αρχή έγινε με την επιβολή τέλους στην πλαστική σακούλα στο πλαίσιο, υποτίθεται, της προστασίας του περιβάλλοντος - Αλλά τελικά ισχύει αυτό που λέμε όταν ένα κράτος αρχίσει τους έμμεσους φόρους, δεν υπάρχει ταβάνι - Με όχημα τους βρετανούς βουλευτές προωθείται η περίφημη ιδέα να μπαίνει φόρος και στα πλαστικά ποτηράκια του καφέ 

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/1/2018

                                                                   

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων