Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018



Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στην Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Προς το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Μακεδονία στη Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Η ορατότητα έως και το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.......!


Μην σπαταλάς το χρόνο σου με γνώμες ανόητων! Είσαι μοναδικός και πολύτιμος!

Κάποτε, ένας νέος πήγε να δει ένα σοφό και του είπε:
«Ήρθα ψάχνοντας μια συμβουλή, καθώς βασανίζομαι από ένα συναίσθημα αναξιότητας και δεν επιθυμώ πια να ζήσω. Όλοι μου λένε πως είμαι αποτυχημένος και ανόητος. Σε εκλιπαρώ, Δάσκαλε, βοήθησέ με!»

Η ιδιοφυΐα Κωνσταντίνος Δασκαλάκης μιλά για την τεχνητή νοημοσύνη

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΕΛΥΣΕ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΥΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΡΙΦΟ 
O λόγος του καθηλώνει. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατάφερε να λύσει τον επί 60 χρόνια άλυτο μαθηματικό πρόβλημα του «υπέροχου ανθρώπου».
Είναι ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και είναι διεθνώς ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά στον χώρο τον θετικών επιστημών.
«Κατά κάποιο τρόπο η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένα στοίχημα που έχει βάλει ο ανθρώπινος εγκέφαλος με τη δαρβινική εξέλιξη.

Νέα πλατφόρμα: Βάζεις το ΑΦΜ και μαθαίνεις ποια επιδόματα δικαιούσαι

Νέα πλατφόρμα: Βάζεις το ΑΦΜ και μαθαίνεις ποια επιδόματα δικαιούσαι
Το 2018 θα είναι έτος με στόχευση στο παιδί, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1.
Σύμφωνα με την κ. Φωτίου, στόχος είναι ο σχεδιασμός ενός πλέγματος παροχών και υπηρεσιών για το παιδί.

Φραγκούλης Φράγκος: Θα Μας Βρουν Μπροστά Τους - Απαιτούμε Καθαρό Δημοψήφισμα

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ τόνισε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα πριν την οποιαδήποτε υπογραφή συμφωνίας - Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «μισός Μακεδόνας»

«Η Μακεδονία είναι και παραμένει ελληνική. Η Μακεδονία μας βλεπει ήδη είμαστε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτω από το μνημείο του», ανέφερε στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.

Η ντροπή της ΕΡΤ - Ούτε η ΕΡΤ3 δε δείχνει τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη


Του Στρατή Μαζίδη

Η ντροπή της ΕΡΤ, της...Ελληνικής (;) Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Την ώρα που σείεται η Θεσσαλονίκη με το μεγάλο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, η ΕΡΤ μεταδίδει το πλούσιο πρόγραμμά της το οποίο δε βλέπει συνήθως κανείς.

"Βούλιαξε" η παραλία απ΄την ανέλπιστη συμμετοχή στο συλλαλητήριο - Εκατοντάδες χιλιάδες οι διαδηλωτές!

Τεράστιο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για το συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων. Περίπου στις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000! Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων.

«Βόμβα» για νέες μειώσεις συντάξεων - Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι

Μόνιμες γίνονται οι μειώσεις όλων των συντάξεων από τον Δεκέμβριο του 2018 με τον «κόφτη» έως 18% σε κύριες και επικουρικές αλλά και με πιθανές πρόσθετες περικοπές στα επόμενα χρόνια.

Η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού δεν έχει ακόμη θωρακιστεί, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την καινούργια εθνική αναλογιστική μελέτη που εκπονείται κάθε τρία χρόνια και παραδίδεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τους δείκτες που μετρούν τις αντοχές και την προοπτική του ασφαλιστικού συστήματος.

Σοβαρό ατόπημα Νίμιτς – Αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς (Video)

Ο Αμερικανός διπλωμάτης του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα αποκαλώντας «Μακεδόνες» τους υπηκόους της ΠΓΔΜ. Ο Μάθιου Νίμιτς είναι υπεύθυνος διαμεσολαβητής εδώ και 20 χρόνια για το ζήτημα και εν μέσω της έντονης διαπραγματευτικής διαδικασίας πρόκειται για πολύ σοβαρό λάθος, το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε τηλεοπτικό μέσο των Σκοπίων.

8 στους 10 Έλληνες λένε «όχι» σε ονομασία που θα περιλαμβάνει το «Μακεδονία»

Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ επιθυμεί το 61% των Ελλήνων πολιτών, αν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις για την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Κι άλλες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το συλλαλητήριο

Δείτε τις...

Το ψήφισμα του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία



Με ψήφισμα για την μη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την γειτονική ΠΓΔΜ, ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.
Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/1/2018

                                                               

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων