Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Τετάρτη 24 Ιανουαρίου



Την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Αιγαίο, στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, και στην Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Θεσσαλία, την Κεντρική Στερεά Ελλάδα, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών, σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, και της Στερεάς Ελλάδας, και στα ορεινά της Κρήτης.

Γυναικεία διαίσθηση! Η πιο επικίνδυνη φίλη σου..



Γράφει η Κέλλυ Μπόζα
Γυναικεία διαίσθηση. Αρχέγονη, μυστηριώδης, φλογερή.
Πολλές γυναίκες ορκίζονται στη δύναμη της και την θεωρούν ισχυρό τους όπλο και οδηγό.
Αυτή η ρουφιάνα η διαίσθηση λοιπόν εμφανίζεται τις πιο σκοτεινές σου ώρες και σου σιγοκαίει το στήθος σαν να θέλει να σε αφυπνίσει και να σε προσανατολίσει. Δυσκολεύεσαι και εσύ η ίδια να το κλείσεις στα στενά όρια της λογικής, να το εξηγήσεις, να το ερμηνεύσεις. Αλλά αυτό το ένστικτο σου κατατρώει τα σωθικά και αργά ή γρήγορα επαληθεύεται.

Και όμως υπάρχει Ελλάδα: Το μήνυμα και οι επιπτώσεις από το χθεσινό Συλλαλητήριο!


Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

Η πέρα από τις προσδοκίες εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών, στο χθεσινό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων, ξεπερνά κατά πολύ τον καβγά γύρω από τα νούμερα και τον όγκο του, και αποδεικνύει ότι παρά την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας, του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλάδος,

Έτσι προσπάθησαν ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... να σπάσουν το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!


1. Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι (καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο... (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. ) 

Δήλωση-βόμβα Βίζερ: "Βρείτε και τιμωρήστε όσους έφταιξαν για την ελληνική κρίση". Τους ξέρουμε ΚΑΛΑ. Η τιμωρία είναι ΜΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ πολιτική, ΤΩΡΑ!

Ανταπόκριση, Βρυξέλλες
Του Θάνου Αθανασίου 
Την άποψη πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε ήδη πραγματοποιήσει μία δική της επίσημη έρευνα για να καταγράψει τα αίτια που οδήγησαν στην ελληνική χρηματοπιστωτική κρίση το 2009, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπως έγινε στις άλλες χώρες που ήταν σε πρόγραμμα, εξέφρασε ο Τόμας Βίζερ, απερχόμενος πρόεδρος του Euro Working Group....

Νέα δεδομένα μετά την λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τις 500.000 έως 800.000 κόσμο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Όσο κι αν προσπάθησαν τα μέσα ενημέρωσης να «εξαφανίσουν» την ογκώδη διαδήλωση χθες στην Θεσσαλονίκη των Ελλήνων.

Όλοι έμαθαν, όλοι είδαν!

Περίμεναν πως οι «γονατισμένοι» και «κουρασμένοι» από την κρίση Έλληνες δεν θα σήκωναν πια κεφάλι για τα «ιερά και τα όσια».

Κλείστε Τους Δέκτες Μη Βλέπετε Τους Ψεύτες!



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν μεγαλειώδες αφού εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας συγκεντρώθηκαν και βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!

Άνθιμος: Η Ιερά Σύνοδος να επανεξετάσει τη στάση της για τα συλλαλητήρια



Στο χθεσινό συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ, στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε την άποψη ότι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θα πρέπει να συζητήσει ξανά τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στα συλλαλητήρια για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Πρεμιέρα για τα μπλόκα των αγροτών - Κλειστός ο κόμβος της Καρδίτσας - ΦΩΤΟ



Από την Καρδίτσα άνοιξε ο «χορός» των αγροτικών κινητοποιήσεων. Αυτή την ώρα οι αγρότες της Καρδίτσας, με τα τρακτέρ τους και επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα, έχουν συγκεντρωθεί στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο ύψος του Δέλτα Καρδίτσας.
Τα τρακτέρ παρατάσσονται πλευρικά και προς τις δύο κατευθύνσεις και η αστυνομία έχει δώσει εντολή να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις! Τι Φέρνει Το Συλλαλητήριο Της Θεσσαλονίκης



Αλλαγή πολιτικού σκηνικού δημιουργεί η μεγαλειώδης ακομμάτιστη και ανένταχτη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Θεσσαλονίκη, που διατράνωσαν τη θέση τους ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.

Η συγκέντρωση όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση, το Μαξίμου αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία πρέπει να την δουν ως ένα νέο μεγάλο δημοψήφισμα του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της Β. Ελλάδος.

Διαμόρφωση κάτω διάβασης σιδηροδρομικών γραμμών στη Ν. Μενεμένη

Η μελέτη της κάτω διάβασης των σιδηροδρομικών γραμμών της οδού Αγ. Παρασκευής εγκρίθηκε το 2010 από τον Εθνικό Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής (ΕΔΙΣΥ) Α.Ε., δημοπρατήθηκε το έτος 2014 και ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Ιούνιο του 2016 από την ανάδοχο εταιρεία ‘ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ’.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/1/2018

                                                               

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων