Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός:για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018



Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις με βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, καθώς και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς επίσης και στα ημιορεινά, αλλά κατά περιόδους και στα πεδινά, της βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -7 έως 5, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13

Η υποχρέωση στον εαυτό σου είναι να τον αγαπάς…

Να σε αγαπάς!

Αν αγαπάς τον εαυτό σου τότε χρειάζεται να ξέρεις ποια είναι τα δικαιώματα και ποιες οι υποχρεώσεις σου απέναντί του ώστε να γίνεται πιο πλούσια η ζωή σου καθημερινά.

  • Το ναι και το όχι στη ζωή μας είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση. Χρειάζεται να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις και να έχεις το θάρρος να εκφράσεις την αλήθεια σου. Ποτέ μην δέχεσαι να κάνεις κάτι που δεν θέλεις και ποτέ να μην πιέζεις να κανει κάποιος «κάτι» αν πραγματικά δεν το επιθυμεί. Μην αναλαμβάνεις την ευθύνη κανενός άλλου παρά μόνο του εαυτού σου!

Έρχεται Το Κολλύριο Που Θα Αντικαταστήσει Τα Γυαλιά Οράσεως!

Ισραηλινοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό κολλύριο που δίνει ελπίδες σε πάσχοντες από οφθαλμολογικές διαθλαστικές ανωμαλίες, ν’ απαλλαγούν από τα γυαλιά οράσεως.
Το διάλυμα θεραπεύει βλάβες στον κερατοειδή χιτώνα και διαπιστώθηκε ότι βελτιώνει την όραση των χοίρων.

Οι αγνοί Έλληνες πατριώτες θα προστατέψουν και πάλι τη Μακεδονία μας!!!


Η Μακεδονία κινδυνεύει. Και οι αγνοί Έλληνες πατριώτες θα την προστατέψουν ξανά και θα αποτρέψουν και πάλι το σχέδιο του αφελληνισμού της, όπως στις αρχές του 20ού αιώνα.

Γιατί ο κίνδυνος είναι όχι προ, αλλά εντός των πυλών.

Αρχίζουμε λοιπόν.

Η Πανθρησκεία ''Εργαλείο'' Της Νέας Παγκόσμιας ''Αταξίας''

Επειδή πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται για την Πανθρησκεία (δήθεν ένωση όλων των θρησκευμάτων) και τον Οικουμενισμό (δήθεν ένωση όλων των χριστιανικών ομολογιών), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ αισθάνεται την υποχρέωση να καταθέσει σε όλους την επίσημη θέση της.
- Απορρίπτουμε κάθε σκέψη και μόνο για την πολτοποίηση της μόνης και αληθινής πίστης στο Χριστό με άλλα θρησκεύματα.

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!


ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΜΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΣΤΗ ΣΎΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Φίλες και Φίλοι, Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας διαβιβάζω ένα συνταρακτικό κείμενο του καθηγητού
Στεφανίδη, πρώην στελέχους του Συνασπισμού που μου
έστειλε ενας  φιλος  και σας συνιστώ να μην το προσπεράσετε!
Αξίζει τον κόπο έστω μιας αναγνώσεως.

Ανοιχτή επιστολή στην κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα

Για νέα "χρονιά-ρεκόρ" οδεύει ο Τουρισμός - Με +30% τρέχουν οι κρατήσεις


Φουλάρουν οι πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων, με την ζήτηση τόσο από παραδοσιακές αγορές, όπως η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και από νέες (Πολωνία, σκανδιναβικές χώρες) να χτυπά κόκκινο, ένα μήνα πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Τουρισμού, οι κρατήσεις καταγράφουν άνοδο έως και 30% σε σύγκριση με την περσινή- εξίσου πολύ θετική- χρονιά και όλα δείχνουν πως, τουλάχιστον σε επίπεδο αφίξεων ξένων επισκεπτών, το 2018 ο Τουρισμός οδεύει προς ένα ακόμη ρεκόρ.

Στα "χέρια" της εφορίας τα περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων σε 10 χώρες

Στη διάθεση των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρίσκονται τα στοιχεία της περιουσίας –ακίνητα, καταθέσεις, επενδύσεις– που διαθέτουν περίπου 100.000 Έλληνες φορολογούμενοι σε 10 χώρες της Ε.Ε. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για δεδομένα που έστειλαν στην Ελλάδα οι αρμόδιες Αρχές χωρών όπως η Αυστρία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία, στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών.

Το ιδανικό πειραματόζωο


Το ιδανικό πειραματόζωο

Η Ελλάδα, κυρίως λόγω των διεφθαρμένων ή/και ανίκανων πολιτικών της, αποτελεί το πειραματικό εργαστήριο που επιτρέπει τις δοκιμές των μεθόδων, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί η κάμψη των αντιδράσεων των Πολιτών - η εξουδετέρωση της αντίστασης τους απέναντι στις μαζικές επιθέσεις που δέχεται το βιοτικό τους επίπεδο, οι δημοκρατικές τους ελευθερίες και η εθνική τους κυριαρχία.

Δικηγορικοί σύλλογοι για Novartis: Προσβολή για τα ανθρώπινα δικαιώματα ο κρυφός μάρτυρας

«Ο θεσμός του "κρυφού" μάρτυρα είναι αντίθετος με τις αρχές του νομικού μας πολιτισμού, προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και παραβιάζει τις αρχές της δίκαιης δίκης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με αφορμή τις εξελίξεις για την υπόθεση Novartis.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/2/2018

                                                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων