Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.



Άστατο καιρό, με βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018. Έως και τις πρωινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στη Θράκη και κυρίως νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη.

Τα Δύο Βότσαλα …..

Υπήρχε μια φορά σ’ ένα μικρό χωριό ένας φτωχός γεωργός που χρωστούσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε ένα τσιγκούνη γέρο και έφθανε ο καιρός που θα έπρεπε να του το επιστρέψει. Ο γεωργός είχε μια πολύ όμορφη κόρη την όποια λιγουρευόταν ο γέρο-κατεργάρης και έτσι του πρότεινε μια συμφωνία.
Του είπε ότι θα ακυρώσει το χρέος αν θα μπορούσε να παντρευτεί την κόρη του.

Άρχισαν Να Αισθάνονται Άβολα Με Την Κατηγορία Για "Εσχάτη Προδοσία"

Και νέα επιστολή σε βουλευτές για τις ευθύνες που θα έχουν αν χαρίσουν το όνομα στους Σκοπιανού 
Οι ίδιοι "αριστεροί" που απειλούσαν με κρεμάλες, τώρα ζητάνε να παρέμβει η Δικαιοσύνη για να τους προστατεύσει από τον... λαό! 
Μια νέα επιστολή έφθασε χθες στα e-mails βουλευτών, με κύριους αποδέκτες τους εκπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου που έχουν καταγωγή από την Κρήτη,

Ιδού ο σκοταδισμός! ΑΥΤΑ διδάσκουν στα Ελληνόπουλα από την Γ’ Δημοτικού (ΒΙΝΤΕΟ)


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας επιτέθηκε ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου, καθώς το ανώτατο δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική την απόφαση –επί υπουργίας Νίκου Φίλη– για τα νέα προγράμματα σπουδών στα Θρησκευτικά, τα οποία όπως θα δείτε διδάσκουν στα παιδιά «απίθανα» πράγματα ήδη από την Τρίτη Δημοτικού. 

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα του ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΑΕΔ για το Δώρο Πάσχα 2018. Μάλιστα, ενημέρωσε ότι την ίδια μέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας.

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για το Δώρο Πάσχα 2018

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι:

«Σαρώνει» η ανεργία στις ηλικίες 30-54 ετών..

Η ανεργία «σαρώνει» στις παραγωγικές ηλικίες. 
Περισσότεροι από έξι στους 10 εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ είναι άτομα ηλικίας από 30 έως 54 ετών!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΑΕΔ για τον Φεβρουάριο του 2018, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον υπό εξέταση μήνα ανήλθε στα 898.682 άτομα (οι άνδρες ανέρχονται σε 340.534 ή ποσοστό 37,89% και οι γυναίκες ανέρχονται σε 558.148, δηλαδή ποσοστό 62,11%). Από αυτά, το 62,3% είναι από 30 έως 54 ετών (560.214 άτομα).

Ο Δρ. Δημήτρης Ματθαίος, ένας λαμπρός επιστήμονας, με διεθνείς διακρίσεις, θα αναλάβει το Ογκολογικό της Ρόδου


Ενας λαμπρός επιστήμονας, ο ογκολόγος παθολόγος Δρ Δημήτρης Ματθαίος, θα αναλάβει την διεύθυνση του νέου ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Ρόδου, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του οποίου, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ…ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!



Στην Γαλλία αλλά και στις ΗΠΑ και στις χώρες που σέβονται την ύπαρξη τους, όταν υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί κλέβουν καταλήγουν αργά ή γρήγορα στις φυλακές. Εδώ, όχι μόνο δεν τιμωρούνται αλλά… παίρνουν και εύσημα.
Συγχαρητήρια μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοαιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Στην Deutsche Telekom το 5% του ΟΤΕ, έναντι 284 εκατ. ευρώ


Στην απόκτηση του 5% του ΟΤΕ προχώρησε η Deutsche Telekom, έναντι του ποσού των 284 εκατ. ευρώ, έπειτα από τη σχετική ειδοποίηση που της απέστειλε το ΤΑΙΠΕΔ την Παρασκευή, μια ημέρα μετά την εκπνοή της προθεσμίας του διαγωνισμού, όπου και δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, σε συνέχεια της από 16/03/2018 ειδοποίησης, η Deutsche Telekom AG άσκησε το δικαίωμα πρώτης άρνησης για την απόκτηση 24.507.520 κοινών ονομαστικών μετοχών του ΟΤΕ,

Όλοι οι διορισμοί συγγενών της κυβέρνησης (ονόματα)



Σε χαρακτηριστικό στοιχείο της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φαίνεται ότι αναδεικνύονται οι διορισμοί συγγενών κυβερνητικών στελεχών σε υπουργικά γραφεία και κρατικούς οργανισμούς, με τις συγκεκριμένες «τακτοποιήσεις» να αποτελούν παράδειγμα της νέας... ηθικής της κυβερνώσας Αριστεράς.

Επαγγελματίες "αριστεροί": Διάταξη εξαιρεί τον Μπαλαούρα από τους συνταξιούχους που χάνουν το 60% της σύνταξης επειδή εργάζονται

Μια διάταξη του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου στην εγκύκλιο για την απασχόληση των συνταξιούχων προκαλεί περίεργους συνειρμούς.

Με την εν λόγω διάταξη εξαιρούνται οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος από τις περικοπές των αποδοχών όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται.

Ύμνοι για τον ελληνικό τουρισμό από το... Διάστημα



Την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό εξυμνεί σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από το Διάστημα, όπου βρίσκεται, ο κοσμοναύτης της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, διοικητής της 55ης αποστολής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), Αντόν Σκαπλέροφ. Το μήνυμα του κοσμοναύτη, που έχει λάβει τον ανώτατο τίτλο τιμής του Ήρωα της Ρωσίας, συνιστά τεράστια προβολή και διαφήμιση της Ελλάδας στη Ρωσία και έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη, στη Μόσχα, του Έτους Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας 2017-2018.

Οι ποινές για όσους οδηγούν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης

Με βαριά διοικητικά πρόστιμα συνοδεύεται με την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).

Ειδικότερα όπως είναι γνωστό η οδήγηση στη ΛΕΑ απαγορεύεται, ωστόσο οι οδηγοί την χρησιμοποιούν, ειδικά όταν έχει κίνηση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/3/2018

                                                                   

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων