Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Καιρός:για Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018. Η ορατότητα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ θα είναι περιορισμένη, ενώ τις πρωινές θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Το Στομάχι Σου Είναι Πρησμένο Και Ξέρουμε Πως Θα Το Ξεφορτωθείς

Δεν είσαι χοντρός! Το στομάχι σου είναι πρησμένο και να πως να το ξεφορτωθείς!


Τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη αμηχανία από ένα πρήξιμο στο στομάχι. Ενώ το φούσκωμα προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από την κατανάλωση βαριών γευμάτων, για μερικούς ανθρώπους αποτελεί μέρος της καθημερινής τους ζωής. Τα αέρια και η δυσφορία υποβαθμίζουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής τους.

Φτιάξτε Χάπια από Βότανα – Διαβάστε τις Συνταγές για Κάθε Ασθένεια και Παρασκευάστε τα Μόνοι Σας!


Φτιάξτε Χάπια από Βότανα – Διαβάστε τις Συνταγές για Κάθε Ασθένεια και Παρασκευάστε τα Μόνοι Σας!

Ένα φυτικό χάπι παρασκευασμένο από βότανα είναι συνδυασμός βοτάνων σε σκόνη ή εκχυλίσματα βοτάνων που βρίσκονται μέσα σε μια μικρή κάψουλα. Τα βότανα συνδυάζονται με ένα έκδοχο (μια αδρανής ουσία που λειτουργεί ως βάση για να διαλυθεί η ενεργός ουσία,

Τρακάρισμα; Τι κάνεις και τι ΔΕΝ κάνεις!

Δες τώρα όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις αλλά και τι δε πρέπει να κάνεις με τίποτα σε περίπτωση που εμπλακείς σε τροχαίο!


Μετακίνησε τα εμπλεκόμενα οχήματα σε ασφαλές μέρος!
Ειδικά σε περίπτωση που το ατύχημα έγινε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή σε σημείο που δεν υπάρχει καλή ορατότητα

Αυτή ήταν η κυρά της Ρω: Η γυναίκα θρύλος για την Ελλάδα και η ιστορία της – Βίντεο ντοκουμέντο


Η Κυρά της Ρω (1890-1982), Δέσποινα Αχλαδιώτη, υπήρξε μέλος της Αντίστασης κατά την περίοδο της κατοχής και επί 40 χρόνια (από το 1943 ως το θάνατό της) ύψωνε την ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα της Ρω κάθε πρωί και τη κατέβαζε με τη Δύση του ήλιου. Στη Ρω είχε εγκατασταθεί με τον άντρα της και την τυφλή μητέρα της από το 1924. Στις 13 του Μάη του 1982 η Δέσποινα Αχλαδιώτη, γνωστή σε όλους με το όνομα: «Η κυρά της Ρω» φεύγει από τη ζωή. Ταπεινή, απλή, γυναίκα αγωνίστρια της ζωής.

Σκάνδαλο Facebook: Τα προσωπικά δεδομένα 59.480 Ελλήνων χρηστών σε κίνδυνο

Τα προσωπικά δεδομένα περίπου 60.000 Ελλήνων χρηστών του Facebook έχουν ενδεχομένως υπεξαιρεθεί, όπως αποκαλύπτεται για το ελληνικό σκέλος του σκανδάλου Cambridge Analytica.
Η ομώνυμη εταιρεία αναλύσεων με έδρα το Λονδίνο κατηγορείται ότι απέκτησε παράνομη πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, τα οποία είχαν ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσω φαινομενικά αθώων εφαρμογών-κουίζ.

Έρευνα: Όχι στην χρήση του όρου "Μακεδονία" από την πλειοψηφία των Ελλήνων - Ποιες είναι οι μεγαλύτερες απειλές για την Ελλάδα


Η Τουρκία και η....Γερμανία είναι οι χώρες που απειλούν περισσότερο την Ελλάδα.

Η Ρωσία είναι ο καλύτερός σύμμαχός μας στο «πολύ σημαντικό ζήτημα» της ονομασίας της πΓΔΜ. Η γειτονική χώρα δεν απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας αλλά την ιστορική κληρονομιά. Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχθεί καμία ονομασία που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία» αν και θα ήταν προς το συμφέρον μας η ταχεία λύση του ζητήματος.

Νέο κόλπο με τηλεφωνικές απάτες. Τι να προσέξετε

"Βρήκα ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό σας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου" έτσι ξεκινούν οι επιτήδειοι την τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά τους.

Οι δράστες πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές τηλεφωνικές κλήσεις και προσπαθούν να κάνουν έναν συμβιβασμό για το υποτιθέμενο τρακάρισμα χωρίς να εμπλέξουν τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Γιατί δεν ανακοινώνεται το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ;



Κάθε αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων και κάθε αλλαγή στα εξεταζόμενα μαθήματα στις πανελλήνιες εξετάσεις έχει μεγάλες επιπτώσεις σε θέσεις εργασίας και εισοδήματα όσων διδάσκουν και επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές. 
Οι καθηγητές των σχολείων ενδιαφέρονται για τις συνολικές ώρες που διδάσκει η ειδικότητά τους σε κάθε τάξη. Η μείωση των ωρών διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων,

Ένας στους δύο Έλληνες ζει με λιγότερα από 382 ευρώ το μήνα

Η φτώχεια  «χτυπάει» την πόρτα ολοένα και σε περισσότερους Ελληνες. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Σύμφωνα με την ΕΕ το όριο της φτώχιας καθορίζονται τα 382 ευρώ τον μήνα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/4/2018

                                                             

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων